Домашні рибні палички

Покроковий рецепт заморожених рибних паличок в кокосовому паніруванні з дип-соусом.
Інгредієнти:
Рибні палички:
- 800 грамів філе тілапії, розрізати на шматочки 7 см., товщиною 1 см.
- Панірувальних сухарів 1 і 1/4 стакана
- Підсолодженої кокосової стружки 1/3 стакана
- Поленти 2 столові ложки
- Порошку карі 1 чайна ложка
- Солі 1/2 чайної ложки
- Великий яєчний білок 1 штука
- Спрей для приготування їжі
Морквяно-йогуртовий соус:
- Натурального йогурту 2% 1/3 стакана
- Невелика морква 1 штука, дрібно потерта
- Соусу чілі 2 чайні ложки
- Соєвого соусу з низьким вмістом солі 1 чайна ложка
- Зеленої цибулі 1 перо, дрібно нарізати
- Сік 1/2 лайма
- Сіль за смаком
- Змішайте всі інгредієнти
Приготування:
- Змішайте в блендері панірувальні сухарі, кокосову стружку, поленту, порошок карі й сіль для того, щоб подрібнити кокосову стружку і зробити борошно дрібного помелу. Пересипте в неглибоке блюдо.
В окремій мисці збийте яєчний білок з 1 ст. л. води. - Занурте рибу спочатку в яйце, потім обваляйте в борошні. Ви можете засмажити палички, або підготувати для зберігання. Розігрійте духовку до 220 ° С. Збризніть кулінарним спреєм лист для випічки й викладіть палички, щедро розбризкайте спрей на палички. Запікайте до золотистого кольору 15-20 хв. Вийміть з духовки й приправити сіллю.
- Подавайте з морквяно-йогуртовим соусом для вмочування.
- Зробіть напівфабрикат з рибних паличок. Розкладіть рибні палички по листу, і поставте в морозилку для заморожування, на 1-2 год. Зняти з дека шпателем, і упакуйте в поліетиленовий пакет. Зберігайте в морозильній камері до 1 міс.
Смачного!