ЗакускиЗакуски з овочівХолодні закуски

Домашні огірки, мариновані скибочками з хріном

Автор рецепта – Тайлер Флоренс (Tyler Florence)

Покроковий рецепт домашніх огірків, маринованих скибочками з хроном Bread and Butter Pickles.

Інгредієнти:

  • Огірків 5 штук (близько 10 см в довжину)
  • Свіжого хрону 4 шматочки, очищеного і нарізаного скибочками завтовшки трохи більше сантиметра
  • Свіжого кропу з парасольками 4 гілочки
  • Оцту 5% 1 стакан
  • Цукру 1 стакан
  • Води 3 стакани
  • Часнику 4 зубчики, очищеного
  • Прянощів для маринування 2 столові ложки
  • Куркуми 2 чайні ложки
  • Велика сіль і мелений чорний перець

Приготування:

  1. Вимийте огірки, наріжте кружальцями завтовшки близько сантиметра і покладіть в нагріту стерилізовану скляну банку з хріном і кропом. Встановіть велику каструлю на середній вогонь і налийте оцет і воду, додайте цукор, часник і прянощі для маринування.
  2. Доведіть розсіл до кипіння, потім налийте в банку з огірками й хріном, закрийте кришкою. Дайте охолонути до кімнатної температури, перш ніж ставити в холодильник. Мариновані огірки скибочками можна подавати вже на наступний день.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close