Домашні огірки, мариновані скибочками з хріном

Автор рецепта – Тайлер Флоренс (Tyler Florence)
Покроковий рецепт домашніх огірків, маринованих скибочками з хроном Bread and Butter Pickles.
Інгредієнти:
- Огірків 5 штук (близько 10 см в довжину)
- Свіжого хрону 4 шматочки, очищеного і нарізаного скибочками завтовшки трохи більше сантиметра
- Свіжого кропу з парасольками 4 гілочки
- Оцту 5% 1 стакан
- Цукру 1 стакан
- Води 3 стакани
- Часнику 4 зубчики, очищеного
- Прянощів для маринування 2 столові ложки
- Куркуми 2 чайні ложки
- Велика сіль і мелений чорний перець
Приготування:
- Вимийте огірки, наріжте кружальцями завтовшки близько сантиметра і покладіть в нагріту стерилізовану скляну банку з хріном і кропом. Встановіть велику каструлю на середній вогонь і налийте оцет і воду, додайте цукор, часник і прянощі для маринування.
- Доведіть розсіл до кипіння, потім налийте в банку з огірками й хріном, закрийте кришкою. Дайте охолонути до кімнатної температури, перш ніж ставити в холодильник. Мариновані огірки скибочками можна подавати вже на наступний день.
Смачного!