ЗакускиБСндвічі Ρ– Π±ΡƒΡ‚Π΅Ρ€Π±Ρ€ΠΎΠ΄ΠΈΠ₯ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρ– закуски

Π‘ΡƒΡ‚Π΅Ρ€Π±Ρ€ΠΎΠ΄ΠΈ Π· Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ Ρ– Ρ€ΠΈΠ±ΠΎΡŽ

Π¦Ρ– Π±ΡƒΡ‚Π΅Ρ€Π±Ρ€ΠΎΠ΄ΠΈ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ прості Π² ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ–, Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ доступні ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠΌΡƒ. Авокадо Ρ‚Π°Ρ—Ρ‚ΡŒ Π² собі ΠΏΠΎΡ‚ΡƒΠΆΠ½ΠΈΠΉ антиоксидант Ρ– Ρ‰Π΅ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ всього корисного для нашого ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌΡƒ. Π©ΠΎΠ± ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ максимум задоволСння Π²Ρ–Π΄ Π±ΡƒΡ‚Π΅Ρ€Π±Ρ€ΠΎΠ΄Ρ–Π², використовуйтС ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково стиглий ΠΏΠ»Ρ–Π΄ Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ, Π½Π° вигляд Π²Ρ–Π½ Ρ‚Π΅ΠΌΠ½ΠΎ-Π·Π΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Ρ– ΠΌ’який (Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Ρ‚Π΅ΠΌΠ½ΠΈΠΉ Ρ– сильно ΠΌ’який ΠΏΠ»Ρ–Π΄ Π³ΠΎΠ²ΠΎΡ€ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΏΡ€ΠΎ Ρ‚Π΅, Ρ‰ΠΎ Π²Ρ–Π½ пСрСстиглий Ρ– для Π±ΡƒΡ‚Π΅Ρ€Π±Ρ€ΠΎΠ΄Ρ–Π² Π½Π΅ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ)

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π₯Π»Ρ–Π± ΠΆΠΈΡ‚Π½Ρ–ΠΉ Π°Π±ΠΎ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ
  • Π‘ΡƒΡ‚Π΅Ρ€Π±Ρ€ΠΎΠ΄Π½Π΅ масло
  • Π§Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½Π° Ρ€ΠΈΠ±Π° (слабосолСна Π°Π±ΠΎ ΠΊΠΎΠΏΡ‡Π΅Π½Π°)
  • Авокадо стиглий
  • МайонСз Π°Π±ΠΎ соус ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·Π½ΠΈΠΉ
  • Π‘ΠΏΠ΅Ρ†Ρ–Ρ— Π·Π° баТанням
  • Π§Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½Π° цибуля
  • Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ для прикраси.

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Для ΠΏΠΎΡ‡Π°Ρ‚ΠΊΡƒ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ всі Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ швидко ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π±ΡƒΡ‚Π΅Ρ€Π±Ρ€ΠΎΠ΄ΠΈ Π· Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ Ρ– Ρ€ΠΈΠ±ΠΎΡŽ.
  2. Π₯Π»Ρ–Π± ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ ΠΊΡƒΠΏΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΈΠΉ скибочками Ρ‚Π°ΠΊ Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π·Π½Π°Ρ‡Π½ΠΎ швидшС, Ρ‚Π° ΠΉ всі ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Π±ΡƒΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ ΠΎΠ΄Π½Ρ–Ρ”Ρ— Ρ‚ΠΎΠ²Ρ‰ΠΈΠ½ΠΈ. Π’Π°ΠΊΠΈΠΉ Ρ…Π»Ρ–Π± Π½Π°Π·ΠΈΠ²Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ тостовий Ρ– Π·Π°Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉ Π²Ρ–Π½ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠΆΡ‡Π΅, Ρ‡ΠΈΠΌ Π½Π΅ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΈΠΉ, Π°Π»Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ самому Π½Π΅ Ρ‚ΠΎΠ²Ρ‰Ρ– Π½Ρ–ΠΆ 1-1,5 см. Π©ΠΎΠ± ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π±ΡƒΡ‚Π΅Ρ€Π±Ρ€ΠΎΠ΄ΠΈ-Ρ‚Ρ€ΠΈΠΊΡƒΡ‚Π½ΠΈΠΊΠΈ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π΅Π½ Ρ…Π»Ρ–Π± ΠΊΠ²Π°Π΄Ρ€Π°Ρ‚Π½ΠΎΡ— Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠΈ.
  3. ΠžΡ‚ΠΆΠ΅, Π½Π° ΠΊΠΎΠΆΠ½Ρƒ скибочку Ρ…Π»Ρ–Π±Π° ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ нанСсти Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΠΉ ΡˆΠ°Ρ€ масла Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Ρ‚Π°ΠΊ Ρ‰ΠΎΠ± вийшли Ρ‚Ρ€ΠΈΠΊΡƒΡ‚Π½ΠΈΠΊΠΈ.
  4. Авокадо ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ, Π²ΠΈΡ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠ°ΠΏΠ΅Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΌ Ρ€ΡƒΡˆΠ½ΠΈΠΊΠΎΠΌ, Π·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΡƒ, Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π°Π²ΠΏΡ–Π» Ρ– Π²ΠΈΠΉΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ кісточку. Π”Π°Π»Ρ– Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ скибочками.
  5. Π ΠΈΠ±ΠΊΡƒ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ слайсами Π°Π±ΠΎ ΠΊΡƒΠΏΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π²ΠΆΠ΅ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½Ρƒ.
  6. Π§Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ чистимо Π²Ρ–Π΄ Π»ΡƒΡˆΠΏΠΈΠ½Π½Ρ Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΡ–Π²ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ. МоТна використовувати ΡˆΠ°Ρ‚ΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΡ†ΡŽ. Π©ΠΎΠ± ΡƒΠ½ΠΈΠΊΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ Ρ€Ρ–Π·ΠΊΠΎΠ³ΠΎ смаку Ρ– Π·Π°ΠΏΠ°Ρ…Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Ρ– Ρ€Π°Π΄ΠΆΡƒ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ обполоснути водою. Π¦Π΅ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ швидко, Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ ΠΏΠΎΠΌΡ–Ρ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² миску Π· водою, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρ– Π·Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² Π΄Ρ€ΡƒΡˆΠ»ΡΠΊ, Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π²ΠΎΠ΄Ρ– стСкти ΠΉ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° ΠΏΠ°ΠΏΠ΅Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Ρ€ΡƒΡˆΠ½ΠΈΠΊ. Π’Π°ΠΊΠ° цибуля Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Π½Ρ–ΠΆΠ½Ρ–ΡˆΠ° Ρ– ΠΌ’якша Π½Π° смак.
  7. Коли всС ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½ΠΎ, ΠΌΠΎΠΆΠ΅ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΠ½Π°Ρ‚ΠΈ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π±ΡƒΡ‚Π΅Ρ€Π±Ρ€ΠΎΠ΄ΠΈ Π· Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ Ρ– Ρ€ΠΈΠ±ΠΎΡŽ.
  8. На скибочку Ρ…Π»Ρ–Π±Π° Π· маслом ΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ Ρ€ΠΈΠ±ΠΊΠΈ, який ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π·Π²Π΅Ρ€Π½ΡƒΡ‚ΠΈ Π² ΠΊΡƒΠ»ΡŒΠΎΡ‡ΠΎΠΊ Π² Ρ€ΠΈΠ±ΠΊΡƒ Π²ΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΎ Π΄Π²Ρ– скибочки Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ, Π΄Π°Π»Ρ– ΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ.
  9. На ΠΊΡ€Π°ΡŽ біля Ρ€ΠΈΠ±ΠΊΠΈ Π±ΡƒΠΊΠ²Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ Ρ‚Ρ€ΠΎΡˆΠΊΠΈ ΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π· Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡˆΠ°Ρ”ΠΌΠΎ ΡΠ²Ρ–ΠΆΠΎΡŽ зСлСнню.
  10. Π‘ΡƒΡ‚Π΅Ρ€Π±Ρ€ΠΎΠ΄ΠΈ Π· Π°Π²ΠΎΠΊΠ°Π΄ΠΎ Ρ– Ρ€ΠΈΠ±ΠΎΡŽ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° блюдо Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ столу.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (1 ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ, сСрСднє: 4,00 Π· 5)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close