Бутерброд з червоною рибою і лимоном

Для приготування закуски знадобиться мало солена червона риба.
Інгредієнти:
- Хліб 1 скибочка
- Форель слабосолона (кета, горбуша) 1 скибочка
- Лимон ½ часточки
- Масло вершкове 1 чайна ложка
- Ікра червона 1 чайна ложка
- Сир вершковий ½ чайної ложки
- Зелень
Приготування:
- М’яке вершкове масло перемішати з вершковим сиром.
- Сумішшю намазати скибочки будь-якого хліба.
- Викласти червону ікру на половинку бутерброда, на другу – скибочку лимона.
- Зверху – тонко нарізана риба, скручена в маленький рулет.
- Готову закуску прикрасити зеленню.
Порада
У суміш вершкового масла і сиру можна додати дрібно посічену зелень кропу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Сендвічі «Саб з куркою по-мисливськи»