
Міні чизбургер «Нечупара Джо» – докладний рецепт приготування.
Інгредієнти:
- Яловичого фаршу (шийна частина) 450 грамів
- Майонезу 1/4 стакана
- Гострого соусу 1 чайна ложка
- Соусу чилі 1 столова ложка
- Олія 1 столова ложка
- Цибуля 1/2 штуки, дрібно нарізана
- Дрібно нарізаних солоних огірків 1/2 стакана
- 1 блок з 12 відривними булочками
- Сиру 6 скибочок
Приготування:
- Змішайте майонез, соус чилі й гострий соус в невеликій мисці; охолодіть до готовності до подачі.
- Розігрійте гриль в духовці. Нагрійте олію у великій сковороді на помірно високому вогні. Додайте цибулю і яловичий фарш і посоліть 1,5 ч. л. солі та додайте кілька пучків меленого перцю; обсмажуйте, періодично помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 7 хв. Зніміть з вогню і перемішайте з маринованими огірками.
- Розріжте весь блок булочок на дві частини по горизонталі. Помістіть верхні й нижні половинки булочок зрізом вниз. Обсмажте до готовності, від 1 до 3 хв. Вийміть з жаровні й розігрійте духовку до 200 ° С.
- Змастіть обидві частини зрізу булочок пряним майонезом. Викладіть фарш на нижню частину булочки товстим рівним шаром; зверху викладіть сир. Накрийте верхньою частиною булочки. Випікайте, поки булочка не підсмажиться, а сир не розтане, від 10 до 12 хв.
Смачного!