БургериЗакуски

Міні чизбургер «Нечупара Джо»

Міні чизбургер «Нечупара Джо» – докладний рецепт приготування.

Інгредієнти:

  • Яловичого фаршу (шийна частина) 450 грамів
  • Майонезу 1/4 стакана
  • Гострого соусу 1 чайна ложка
  • Соусу чилі 1 столова ложка
  • Олія 1 столова ложка
  • Цибуля 1/2 штуки, дрібно нарізана
  • Дрібно нарізаних солоних огірків 1/2 стакана
  • 1 блок з 12 відривними булочками
  • Сиру 6 скибочок

Приготування:

  1. Змішайте майонез, соус чилі й гострий соус в невеликій мисці; охолодіть до готовності до подачі.
  2. Розігрійте гриль в духовці. Нагрійте олію у великій сковороді на помірно високому вогні. Додайте цибулю і яловичий фарш і посоліть 1,5 ч. л. солі та додайте кілька пучків меленого перцю; обсмажуйте, періодично помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 7 хв. Зніміть з вогню і перемішайте з маринованими огірками.
  3. Розріжте весь блок булочок на дві частини по горизонталі. Помістіть верхні й нижні половинки булочок зрізом вниз. Обсмажте до готовності, від 1 до 3 хв. Вийміть з жаровні й розігрійте духовку до 200 ° С.
  4. Змастіть обидві частини зрізу булочок пряним майонезом. Викладіть фарш на нижню частину булочки товстим рівним шаром; зверху викладіть сир. Накрийте верхньою частиною булочки. Випікайте, поки булочка не підсмажиться, а сир не розтане, від 10 до 12 хв.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close