БургериЗакуски

Бургери з яловичою котлетою з грибами

У складі котлет для цих бургерів немає нічого, крім насиченого яловичого фаршу, а дивовижний смак їм надає гірчична глазур, якою котлети змащуються при смаженні. Готується глазур з гірчиці діжонської, соєвого соусу і цукру і під час смаження на грилі лягає на яловичу котлету апетитною солодко-терпкою скоринкою, яка з одного боку покривається скибочкою ніжного швейцарського сиру. Для складання бургерів також посмажте печериці з часником і чебрецем, вони чудово доповнять яловичину своїм насиченим смаком.

Інгредієнти:

  • Яловичого фаршу (15% жирності) 900 грамів
  • Діжонської гірчиці 1/4 стакана
  • Соєвого соусу 3 столові ложки
  • Цукру 1 чайна ложка
  • Швейцарського сиру 6 скибочок
  • Оливкової олії 1 столова ложка
  • Нарізаних печериць 220 грамів
  • Свіжого листя чебрецю 2 чайні ложки
  • Сушеного чебрецю 1 чайна ложка
  • Часнику 2 зубчики, подрібнених
  • 6 дріжджових булочок

Приготування:

  1. Розігрійте гриль до помірного жару.
  2. З яловичого фаршу сформуйте 6 котлет, посипте їх сіллю і чорним перцем.
  3. Щоб зробити глазур, змішайте в невеликій мисці гірчицю, соєвий соус і цукор.
  4. Смажте котлети на грилі до бажаного ступеня готовності, по 4-5 хвилин з кожного боку для слабкого прожарювання, змащуючи їх глазур’ю в середині смаження.
  5. За хвилину до того, як зняти котлети з гриля, покладіть зверху по скибочці сиру.
  6. Тим часом у великій сковороді на помірно сильному вогні нагрівайте оливкову олію. Смажте гриби, поки вони не почнуть розм’якшуватися, близько 5 хвилин.
  7. Додайте чебрець і часник і смажте, поки печериці не стануть м’якими, ще приблизно 3 хвилини.
  8. Посоліть і поперчіть за смаком.
  9. Підсмажте булочки й зберіть бургери з яловичою котлетою і грибами.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Чудові котлети для гамбургерів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close