
Чесапік – незалежне місто в штаті Віржинія в США.
Інгредієнти:
- Фаршу з яловичини 680 грамів
- Приправи “Стара затока” (приправа для краба)
- Вустерського соусу 2 чайні ложки
- Олія 2 столові ложки
- Сиру 8 скибочок
- Англійські маффіни (несолодкі дріжджові булочки) 4 штуки
- Діжонської гірчиці 1/4 стакана
- Дрібно нарізаних маринованих огірків 3 столових ложки, плюс 2 чайні ложки розсолу
- Невеликі листя салату, нарізані помідори й картопляні чіпси для сервірування
Приготування:
- З’єднайте фарш, суміш приправ і Вустерський соус в середній мисці й перемішайте руками. Сформуйте 8 дуже тонких котлет і трохи посоліть і поперчіть.
- Нагрійте 1 ст. л. олії у великій сковороді на помірно високому вогні. Покладіть 4 котлети й смажте до коричневого кольору близько 2 хв.
- Переверніть, викладіть на верхню частину кожної котлети шматочок сиру і смажте до тих пір, поки сир не почне танути, близько 1 хв. Викладіть на велику тарілку і накрийте фольгою; витріть сковороду. Додайте 1 ст. л. олії і повторіть дії з рештою котлетами та сиром.
- Трохи обсмажте англійські булочки (за бажанням). Змішайте Діжонську гірчицю, нарізані огірки й розсіл в невеликій мисці. Викладіть на нижню булочку листя салату, 2 котлети, скибочки помідора і суміш з гірчиці й огірків. Накрийте другою частиною булочки. Подавайте бургери з картопляними чіпсами.
Смачного!