БургериЗакуски

Бургер зі свинячою котлетою

Інгредієнти:

  • Свинячого фаршу 600 грамів
  • Бекону 4 нарізаних скибочки
  • Швейцарського сиру 4 скибочки
  • Булочки для гамбургерів 4 штуки, розділені й підсмажені
  • Велика цибулина 1 штука, нарізана
  • Гострого соусу 1 чайна ложка або більше за смаком
  • Цукру 1 чайна ложка
  • Червоного винного оцту 0,5 чайної ложки й додатково для салату
  • Оливкової олії 2 чайні ложки й додатково для салату
  • Тонко нарізаного салату Романо 1 качан
  • Середніх томатів 2 штуки (1 нарізаний скибочками, 1 подрібнений)

Приготування:

  1. Карамелізуйте бекон: обсмажте бекон у великій сковороді з антипригарним покриттям на помірно сильному вогні, щоб він став злегка хрустким, 5 хвилин. Злийте жир зі сковороди, додайте цибулю і готуйте, помішуючи, поки вона не обжариться, 10 хвилин (додайте трохи води, якщо цибуля пригорає). Додайте і перемішайте з гострим соусом, цукром, винним оцтом, сіллю і перцем за смаком.
  2. Зробіть з фаршу 4 котлети шириною 6 см., посоліть і поперчіть. Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні, потім викладіть котлети й смажте 4-5 хвилин з кожного боку, поклавши на кожну зверху шматочок сиру приблизно за 3 хвилини до готовності.
  3. Розподіліть бекон по булочках і покладіть в кожну салатні листя, котлету, скибочку томата і зверху другу булочку. Полийте салат Романо, залишився і нарізаний помідор оливковою олією й оцтом, посипте сіллю і перцем; перемішайте. Подавайте салат з бургерами.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close