ЗакускиСендвічі і бутерброди

Брускета з овочами та індичкою

Брускета з овочами та індичкою. Якщо ви хочете приготувати начинку пісною, тоді просто приберіть птицю і запікайте 20 хвилин. Індичку можна замінити на курку. Рецепт простий в приготуванні, впорається навіть новачок на кухні.

Інгредієнти:

  • Хліб 4 скибочки
  • Індичка 150 грамів
  • Кабачок 3 скибочки
  • Часник 2 штуки
  • Перець болгарський 0,5 штуки
  • Помідор 0,5 штуки
  • Капуста цвітна 2 суцвіття
  • Сир твердий 1 скибочка
  • Цибуля зелена 1 перо
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Оливкова олія 1 столова ложка

Приготування:

  1. Дрібним кубиком наріжте молодий кабачок і болгарський перець.
  2. Наріжте помідор і розберіть суцвіття цвітної капусти на найменші суцвіття.
  3. Наріжте сир і цибулю.
  4. Наріжте м’якуш індички. Посоліть, поперчіть і влийте ложку олії.
  5. Перемішайте, викладіть у форму для запікання і накрийте фольгою. Запікайте хвилин 30 при температурі 180 градусів. Потім фольгу приберіть і запікайте ще 5 хвилин.
  6. Підсушіть скибочки хліба будь-яким способом.
  7. І розкладіть начинку.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Гарячі бутерброди з сиром і кмином

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close