Желейні цукерки

Діти обожнюють желейні цукерки, тому для них краще зробити желейки своїми руками дома з перевірених продуктів, ніж купувати в магазині.
Основним інгредієнтом є желатин, від кількості якого залежить щільність жувальної структури цукерок.
Желейні цукерки можна робити різнокольоровими з додаванням фруктів, соку або згущеного молока.
Інгредієнти:
- Желе 1 упаковка
- Желатин 15 грамів
- Вода 200 мілілітрів
Приготування:
- Желатин заливаємо водою, розмішуємо і відставляємо на 10 хвилин. Воду доводимо до кипіння, даємо трохи охолонути 2-3 хвилини, всипаємо пакетик желе і розмішуємо.
- Набряклий желатин перекладаємо в каструльку і розмішуємо до повного розчинення. Отриману масу переливаємо в силіконові формочки для цукерок.
- Заповнені формочки відправляємо в холодильник на 20-30 хвилин. Смачні желейні цукерки для дітей готові!
Смачного!