Інші солодощіВипічка і Десерти

Желе з червоної смородини

Желе з червоної смородини. Це відмінний десерт для літніх спекотних днів. Желе смачне і яскраве, відмінно виглядатиме на святковій літній вечірці. Можна приготувати заздалегідь в банках — дуже зручно.

Інгредієнти:

  • Смородина червона 1 стакан
  • Цукор 3 столові ложки
  • Вода 1 склянка
  • Желатин 1 чайна ложка
  • Вершки 2 столові ложки
  • Мед натуральний 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Підготуйте інгредієнти. Желе залийте 100 мілілітрів води. Помийте смородину.
  2. Залийте ягоди смородини водою, доведіть до кипіння і варіть до м’якості ягід. Хвилин 5-7.
  3. Роздавіть ягоди товкачем для картоплі.
  4. Процідіть. Макуху можна вже викинути.
  5. У компот висипте цукор, поставте на вогонь і доведіть до кипіння і розчинення цукру. Зніміть з плити й перекладіть в компот набрякле желе. Перемішуйте поки желе розчиниться в компоті.
  6. Розлийте по банках або склянках. Остудіть на столі, а потім відправте в холодильник на годину або більше.
  7. Збийте вершки з медом.
  8. Розкладіть на желе і прикрасьте перед подачею ягодами.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Вершковий карамельний соус

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close