Випічка і ДесертиМорозиво і сорбети

Заморожені банани з какао на паличці

Домашнє шоколадно-бананове морозиво – один з кращих способів дати другий шанс перестиглим бананам. Адже бувши абсолютно неапетитними на вигляд, вони стають набагато солодші й ароматні. Чудовий інгредієнт для десертів. Змішайте бананове пюре з какао, жирними вершками й кленовим сиропом і заморозьте в формах для морозива. Готове морозиво обваляйте в роздробленому арахісі й насолоджуйтеся смачним і освіжаючим шоколадно-фруктовим десертом на паличці.

Інгредієнти:

  • 4 великих стиглих бананів
  • Какао-порошку 3 столові ложки
  • Жирних вершків 3 столові ложки
  • Кленового сиропу 3 столові ложки
  • Солоного смаженого арахісу 0,5 стакана, дрібно нарубаного
  • Спеціальне обладнання: 6 формочок для морозива об’ємом 90 – 120 мілілітрів

Приготування:

  1. Розламайте банани на шматки й подрібніть їх в кухонному комбайні до однорідної консистенції. Додайте какао-порошок, вершки й кленовий сироп. Все перемішайте.
  2. Викладіть бананову суміш у формочки для морозива і заморозьте на 8 годин або на ніч.
    У тарілку насипте подрібнений арахіс.
  3. Дістаньте морозиво з формочок, опустивши їх на секунду в гарячу воду, обваляйте в арахісі й подавайте. Або зберігайте їх до подачі в морозилці на листі, застеленому папером для випічки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Шоколадне морозиво в домашніх умовах

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close