Заморожені банани з какао на паличці

Домашнє шоколадно-бананове морозиво – один з кращих способів дати другий шанс перестиглим бананам. Адже бувши абсолютно неапетитними на вигляд, вони стають набагато солодші й ароматні. Чудовий інгредієнт для десертів. Змішайте бананове пюре з какао, жирними вершками й кленовим сиропом і заморозьте в формах для морозива. Готове морозиво обваляйте в роздробленому арахісі й насолоджуйтеся смачним і освіжаючим шоколадно-фруктовим десертом на паличці.
Інгредієнти:
- 4 великих стиглих бананів
- Какао-порошку 3 столові ложки
- Жирних вершків 3 столові ложки
- Кленового сиропу 3 столові ложки
- Солоного смаженого арахісу 0,5 стакана, дрібно нарубаного
- Спеціальне обладнання: 6 формочок для морозива об’ємом 90 – 120 мілілітрів
Приготування:
- Розламайте банани на шматки й подрібніть їх в кухонному комбайні до однорідної консистенції. Додайте какао-порошок, вершки й кленовий сироп. Все перемішайте.
- Викладіть бананову суміш у формочки для морозива і заморозьте на 8 годин або на ніч.
У тарілку насипте подрібнений арахіс. - Дістаньте морозиво з формочок, опустивши їх на секунду в гарячу воду, обваляйте в арахісі й подавайте. Або зберігайте їх до подачі в морозилці на листі, застеленому папером для випічки.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Шоколадне морозиво в домашніх умовах