Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ДСсСртиБолодка Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ°

Π―Π±Π»ΡƒΡ‡Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠΈΡ€Ρ–Π³ “Π§Π°ΠΉΠ½Π° троянда” Π½Π° смСтані

Π¦Π΅ΠΉ яблучний ΠΏΠΈΡ€Ρ–Π³ Π½Π° смСтані ΠΏΡ€ΠΈΠ²Π°Π±Π»ΠΈΠ²ΠΈΠΉ Π½Π΅ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ своїм смаком, Π°Π»Π΅ Ρ– Π²ΠΈΠ΄ΠΎΠΌ. Π‘Ρ…ΠΎΠΆΠΈΠΉ Π½Π° троянду, Ρ‰ΠΎ розпустилася, ΠΌ’який, пишний, соковитий Π·Π° Ρ€Π°Ρ…ΡƒΠ½ΠΎΠΊ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΡ— ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΎΡΡ‚Ρ– яблук β€” Π·Π°Ρ€Π°Π΄ΠΈ яких Π²Π°Ρ€Ρ‚ΠΎ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° 600 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (4-5 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ)
  • Яйця 3 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½Π° 20-25% 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна (Π±Π΅Π· Π·Π°ΠΏΠ°Ρ…Ρƒ) 80 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘Ρ–ΠΊ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π° 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ 250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (2 склянки ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ 200 ΠΌΠ»)
  • Π ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡ 10 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ 3 Π³Ρ€Π°ΠΌΠΈ (0,5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ)
  • Π’Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ 1 ΡƒΠΏΠ°ΠΊΠΎΠ²ΠΊΠ°

Для ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΊΠΈ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠΈ:

  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ Π°Π±ΠΎ ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ° ΠΌΠ°Π½Π½Π°

Для прикраси ΠΏΠΈΡ€ΠΎΠ³Π° (Π·Π° баТанням):

  • Π¦ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²Π° ΠΏΡƒΠ΄Ρ€Π° β€” Π·Π° смаком

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π—Π° баТанням, Π² тісто ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ†ΡŽ.
  2. Π£ миску Ρ€ΠΎΠ·Π±ΠΈΡ‚ΠΈ яйця, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΡΡ–Π»ΡŒ, Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ (Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ для посипання ΠΏΠΈΡ€ΠΎΠ³Π°) Ρ– Π²Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€.
  3. Π—Π±ΠΈΡ‚ΠΈ яйця Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ міксСром Π΄ΠΎ побіління Ρ– Π·Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅Π½Π½Ρ маси Ρƒ 2 Ρ€Π°Π·ΠΈ.
  4. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π² миску смСтану. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ.
  5. Π’Π»ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ.
  6. ΠŸΡ€ΠΎΡΡ–ΡΡ‚ΠΈ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ Π· Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡Π΅ΠΌ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ лоТкою. Π’Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ міксСром Π½Π° ΠΌΠ°Π»ΠΈΡ… ΠΎΠ±Π΅Ρ€Ρ‚Π°Ρ… (Π½Π΅Π΄ΠΎΠ²Π³ΠΎ).
  7. 2 яблука очистити Π²Ρ–Π΄ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΈ ΠΉ сСрцСвини, Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ, Π·Π±Ρ€ΠΈΠ·Π½ΡƒΡ‚ΠΈ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ соком.
  8. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ яблука Π² тісто, Π°ΠΊΡƒΡ€Π°Ρ‚Π½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ.
  9. Π’ΠΊΠ»ΡŽΡ‡ΠΈΡ‚ΠΈ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ для розігрівання Π΄ΠΎ 190 градусів.
  10. Π€ΠΎΡ€ΠΌΡƒ для випікання змастити ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ, посипати Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎΠΌ Π°Π±ΠΎ манною ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠΎΡŽ. Π’ΠΈΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ Ρƒ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ тісто, розрівняти.
  11. Π©Π΅ 2 яблука Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΠΌΠΈ скибочками.
  12. Викласти скибочки яблук ΠΏΠΎ ΠΊΠΎΠ»Ρƒ, Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° заводячи Ρ—Ρ… ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ Π·Π° ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ– Π²Π΄Π°Π²Π»ΡŽΡŽΡ‡ΠΈ Π² тісто.
  13. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ посипати яблука залишСним Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ β€” Ρ†Π΅ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ для утворСння ΠΊΠ°Ρ€Π°ΠΌΠ΅Π»ΡŒΠ½ΠΎΡ— скоринки.
  14. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°Ρ‚ΠΈ яблучний ΠΏΠΈΡ€Ρ–Π³ Π½Π° смСтані Π² ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚Ρ–ΠΉ Π΄ΠΎ 190 градусів Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ– 50-60 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  15. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΏΠΈΡ€ΠΎΠ³Π° пСрСвіряти Π΄Π΅Ρ€Π΅Π²’яною ΠΏΠ°Π»ΠΈΡ‡ΠΊΠΎΡŽ, Π²ΠΎΠ½Π° ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Π° Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΠΈ ΡΡƒΡ…ΠΎΡŽ.
  16. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΏΠΈΡ€Ρ–Π³ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ остудити, вийняти Π· Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠΈ ΠΉ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  17. Для краси ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° посипати ΠΏΠΈΡ€Ρ–Π³ Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΡƒΠ΄Ρ€ΠΎΡŽ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π¨ΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄Π½Π° ΠΊΠΎΡ€ΠΎΠ»Ρ–Π²ΡΡŒΠΊΠ° Π²Π°Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠ° Π· Π²Π°Ρ€Π΅Π½ΠΈΠΌ Π·Π³ΡƒΡ‰Π΅Π½ΠΈΠΌ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠΌ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close