Випічка і ДесертиСолодка випічка

Яблучно-горіховий пиріг

Рецепт швидкого і смачного пирога. Насичений горіхово-яблучний смак, кислинка брусниці.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно пшеничне 450 грамів
  • Цукор 250 грамів
  • Масло вершкове 150 грамів
  • Яйце куряче 1 штука
  • Кориця 1 чайна ложка
  • Горіхи волоські 180 грамів

Начинка:

  • Яблуко (600 грамів) 4 штуки
  • Пудинг ванільний 1 столова ложка
  • Цукор 1 столова ложка
  • Брусниця 50 грамів

Приготування:

  1. У мисці змішати борошно, корицю, цукор, мелені горіхи й масло, нарізане на шматочки. Перетерти. Додати яйце. Перетерти.
  2. Яблука натерти на крупній тертці. Додати пудинг, цукор і брусницю. Перемішати.
  3. У форму для запікання викладаємо половину тіста-крихти. Викладаємо начинку. Розрівняти по всій поверхні.
  4. Викладаємо другу половину крихти. Злегка придавити.
  5. Випікати в розігрітій духовці при 170 градусів 35 хвилин, потім температуру знизити на 160 і допікати ще 10 хвилин. Повністю остудити у формі.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пиріг з ревеню з франжіпаном

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close