Яблучно-горіховий пиріг

Рецепт швидкого і смачного пирога. Насичений горіхово-яблучний смак, кислинка брусниці.
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно пшеничне 450 грамів
- Цукор 250 грамів
- Масло вершкове 150 грамів
- Яйце куряче 1 штука
- Кориця 1 чайна ложка
- Горіхи волоські 180 грамів
Начинка:
- Яблуко (600 грамів) 4 штуки
- Пудинг ванільний 1 столова ложка
- Цукор 1 столова ложка
- Брусниця 50 грамів
Приготування:
- У мисці змішати борошно, корицю, цукор, мелені горіхи й масло, нарізане на шматочки. Перетерти. Додати яйце. Перетерти.
- Яблука натерти на крупній тертці. Додати пудинг, цукор і брусницю. Перемішати.
- У форму для запікання викладаємо половину тіста-крихти. Викладаємо начинку. Розрівняти по всій поверхні.
- Викладаємо другу половину крихти. Злегка придавити.
- Випікати в розігрітій духовці при 170 градусів 35 хвилин, потім температуру знизити на 160 і допікати ще 10 хвилин. Повністю остудити у формі.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Пиріг з ревеню з франжіпаном