Поєднання соковитої вишні і шоколаду приємне на смак і на вигляд. Десерт зручно їсти, тримаючи за стебло, а також захоплююче готувати, вмочуючи в глазур. Вишні можна повністю покрити двома шарами шоколаду, зробивши їх чорними або білими, або ж занурювати частково для дво- або триколірних. Інгредієнти: 40 коктейльних вишень з плодоніжками, злийте зайву рідину Подрібненого темного шоколаду 170 грамів Подрібненого білого шоколаду 170 грамів Приготування: Застеліть деко пергаментним папером. Промокніть вишні паперовими рушниками. Розтопіть окремо два види шоколаду, використовуючи миску з нержавіючої сталі, встановлену над киплячою водою в каструлі. Помішуйте до однорідності. Утримуючи вишню за стебло, занурте її в розтоплену глазур. При бажанні одну половину можна покрити білим шоколадом, а іншу темним. Покладіть вишню в шоколаді на підготовлений лист. Повторіть те ж саме з рештою вишень і розтопленим шоколадом. До моменту подачі витримаєте в холодильнику приблизно 40 хвилин. Смачного! Тримайте ще цікавий рецепт: Шоколадно-вишневий шипучий десерт