Випічка і ДесертиЦукерки

Вишневі льодяники на паличці

Автор рецепта – Сандра Лі (Sandra Lee) – телевізійний кухар, телеведуча, кулінарний письменник.

Льодяники на паличці – відмінний подарунок і прикраса будь-якого свята. У цьому рецепті використовується вже готовий розчинний желатин зі смаком вишні, тому приготування займе мінімум часу. Вам знадобиться термометр для карамелі й палички для льодяників.

Інгредієнти:

  • Цукру 3/4 стакана
  • Кукурудзяного сиропу 1/2 стакана
  • Вершкового масла 1/4 стакана (60 грамів)
  • Желатину в порошку зі смаком вишні 1 упакування (85 грамів)
  • Спеціальне обладнання: 20 паличок для льодяників (10 см), металева мірна ложка (15 мл), термометр для карамелі

Приготування:

  1. Змастіть вершковим маслом 2 великих дека. Розкладіть по 10 паличок для льодяників на кожному листі, залишаючи між ними однакову відстань.
  2. Перемішайте цукор, кукурудзяний сироп і вершкове масло в маленькому сотейнику на слабкому вогні до розчинення цукру. Доведіть до кипіння на повільному вогні, часто помішуючи.
  3. Продовжуйте варити протягом 7 хвилин, або поки термометр для карамелі буде показувати 135 ° С. Додайте желатин і перемішайте до однорідності.
  4. За допомогою металевої мірної ложки швидко вилийте сироп на кінець кожної палички для льодяників. Повністю остудіть. Загорніть кожен льодяник в харчову плівку і зберігайте в герметичному контейнері.

Смачного!

Здивуйте своїх рідних шоколадними кексами.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close