Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ДСсСртиНСсолодка Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ°

Π’Ρ–Π΄ΠΊΡ€ΠΈΡ‚Ρ– ΠΏΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΠΈ Π· Ρ„Π°Ρ€ΡˆΠ΅ΠΌ

Π”ΡƒΠΆΠ΅ люблю ΠΌ’ясо Ρ– Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΡƒ, Π° Ρ†Π΅ΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ Ρ—Ρ… Π·’Ρ”Π΄Π½Π°Ρ”! Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½Π΅ Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΠΎΠ²Π΅ тісто, якС Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ, Ρ– Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Π° соковита Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠ° Π· Ρ„Π°Ρ€ΡˆΡƒ! Π‘ΡŒΠΎΠ³ΠΎΠ΄Π½Ρ– Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ Ρ‚ΡƒΡ€Π΅Ρ†ΡŒΠΊΠΈΡ… ΠΏΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΡ–Π²! ΠŸΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€ΡŽΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²’я!

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Молоко (Ρ‚Π΅ΠΏΠ»Π΅) 200 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • ΠšΠ΅Ρ„Ρ–Ρ€ (ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½ΠΎΡ— Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΈ) 200 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • Π―ΠΉΡ†Π΅ 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна 100 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ 4,5 склянки (530-580 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²) + для Ρ€ΠΎΠ±ΠΎΡ‚ΠΈ Π· тістом
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 3 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π”Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΡ– прСсовані 15 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² Π°Π±ΠΎ Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΡ– сухі 1,5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ

Для Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΈ:

  • Π€Π°Ρ€Ρˆ ΠΌ’ясний (свинячий) 250-300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля ріпчаста 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠŸΠ°ΠΏΡ€ΠΈΠΊΠ° ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½Π° 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°

ΠšΡ€Ρ–ΠΌ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ:

  • Π–ΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΠΊ (для змащування ΠΏΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΡ–Π²) 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Молоко (для змащування ΠΏΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΡ–Π²) 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠšΡƒΠ½ΠΆΡƒΡ‚ (для посипання ΠΏΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΡ–Π²) Π·Π° смаком

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π―ΠΊ Ρ– ΠΏΡ€Π°ΠΊΡ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΎ Ρƒ всіх Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π°Ρ… Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ, ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΠ½Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π· приготування тіста.
  2. ΠšΠ΅Ρ„Ρ–Ρ€ Ρƒ ΠΌΠ΅Π½Π΅ β€” ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½ΠΎΡ— Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΈ, Π° ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎ β€” Ρ‚Π΅ΠΏΠ»Π΅ (ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 38-40 градусів).
  3. Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ пСрСсипаємо Ρƒ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ Ρ‡Π°ΡˆΠΊΡƒ. Π ΠΎΠ±ΠΈΠΌΠΎ Π² Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Ρ– Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠ΅ заглиблСння. Π£ поглиблСння Π½Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΠ΅Ρ„Ρ–Ρ€ Ρ– ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎ. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ Ρ– Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠ΅Π½Ρ– (Π°Π±ΠΎ сухі) Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΡ–. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΊΠ΅Ρ„Ρ–Ρ€ Ρ– ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎ Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ Ρ– Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΠ°ΠΌΠΈ. Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π½Π° 10 Π² Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΎΠΌΡƒ місці для Π°ΠΊΡ‚ΠΈΠ²Π°Ρ†Ρ–Ρ— Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΡ–Π².
  4. (Π£ ΠΌΠ΅Π½Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Ρ–Ρ€Π΅Π½Ρ– Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΡ–, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ я Ρ†Π΅ Ρ€ΠΎΠ±Π»ΡŽ Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ Π² Ρ‡Π°ΡˆΡ†Ρ– Π· Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎΠΌ, Π²ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ‚Π°ΠΊΡƒ ΡˆΠ²ΠΈΠ΄ΠΊΡƒ ΠΎΠΏΠ°Ρ€Ρƒ Π² ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΠΎΠΌΡƒ посуді, Ρ‰ΠΎΠ± Π½Π΅ зіпсувати всю ΠΌΡƒΠΊΡƒ.)
  5. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ яйцС, ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ.
  6. Π—Π°ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ тісто Ρ– Π²ΠΈΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. ΠŸΡ€ΠΈ нСобхідності Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π°, Π°Π»Π΅ Π½Π΅ Π·Π°Π±ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ тісто (орієнтуйтСся Π½Π° свою ΠΌΡƒΠΊΡƒ). Вісто ΠΌΠ°Ρ” Π±ΡƒΡ‚ΠΈ ΠΌ’яким Ρ– Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° Π»ΠΈΠΏΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ Π΄ΠΎ Ρ€ΡƒΠΊ. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ тісто ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΠΎΡŽ Π°Π±ΠΎ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ Ρ– Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ постояти Π² Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΎΠΌΡƒ місці близько Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ.
  7. Π— Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ β€” Ρ‚Π΅ΠΆ всС Π΄ΡƒΠΆΠ΅ просто. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ.
  8. Π£ Ρ„Π°Ρ€Ρˆ Π½Π° ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ– Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΠΈΠ½Ρƒ. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΡΡ–Π»ΡŒ, ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½Ρƒ ΠΏΠ°ΠΏΡ€ΠΈΠΊΡƒ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ (Ρƒ ΠΌΠ΅Π½Π΅ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ) Ρ– рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ.
  9. Π Π΅Ρ‚Π΅Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ. Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ„Π°Ρ€Ρˆ маринуватися (ΠΏΠΎΠΊΠΈ тісто ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ).
  10. Π ΠΎΠ±ΠΎΡ‡Ρƒ ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Ρ…Π½ΡŽ присипаємо Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎΠΌ. Вісто Ρ€ΠΎΠ·Π³ΠΎΡ€Ρ‚Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² прямокутник Ρ‚ΠΎΠ²Ρ‰ΠΈΠ½ΠΎΡŽ 0,5 см. Π’ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΠΎΠ²ΡƒΡŽΡ‡ΠΈ Ρ€ΠΎΠ»ΠΈΠΊ для ΠΏΡ–Ρ†ΠΈ, Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ тісто Π½Π° Ρ€Ρ–Π²Π½Ρ– ΠΊΠ²Π°Π΄Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ.
  11. Π£ ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠ²Π°Π΄Ρ€Π°Ρ‚Ρ– Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»Ρ– Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΠΌΠΎ Π½Π°Π΄Ρ€Ρ–Π·ΠΈ Π· Π΄Π²ΠΎΡ… ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠ»Π΅ΠΆΠ½ΠΈΡ… ΠΊΡƒΡ‚Ρ–Π², Π²Ρ–Π΄ΡΡ‚ΡƒΠΏΠΈΠ²ΡˆΠΈ Π²Ρ–Π΄ ΠΊΡ€Π°Ρ—Π² ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 1 см. Π’Π°ΠΊΠΈΠΌ Ρ‡ΠΈΠ½ΠΎΠΌ ΠΌΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΊΡ€ΠΈΡ”ΠΌΠΎ Π΄Π²Π° ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠ»Π΅ΠΆΠ½ΠΈΡ… ΠΊΡƒΡ‚Π° Β«Π²Π½ΡƒΡ‚Ρ€Ρ–ΡˆΠ½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ ΠΊΠ²Π°Π΄Ρ€Π°Ρ‚Π°Β», Π° Π΄Π²Π° Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… ΠΊΡƒΡ‚Π° Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠ°Ρ‚ΡŒΡΡ Π·Π°ΠΊΡ€ΠΈΡ‚ΠΈΠΌΠΈ.
  12. Π— 2 столових Π»ΠΎΠΆΠΎΠΊ Ρ„Π°Ρ€ΡˆΡƒ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΆΠ΅Π½Ρƒ ΠΊΠΎΡ‚Π»Π΅Ρ‚ΠΊΡƒ. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΠΎΡ‚Π»Π΅Ρ‚ΠΊΡƒ Π½Π° Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»ΡŽ тіста ΠΏΠΎ Π΄Ρ–Π°Π³ΠΎΠ½Π°Π»Ρ– Π²Ρ–Π΄ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π·Π°ΠΊΡ€ΠΈΡ‚ΠΎΠ³ΠΎ ΠΊΡƒΡ‚Π° Π΄ΠΎ Ρ–Π½ΡˆΠΎΠ³ΠΎ. Π’Π°ΠΊ Ρ‡ΠΈΠ½ΠΈΠΌΠΎ Π· усім Ρ„Π°Ρ€ΡˆΠ΅ΠΌ Ρ– тістом.
  13. Π€ΠΎΡ€ΠΌΡƒΡŽΡ‡ΠΈ ΠΏΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΠΈ, Π·Π»Ρ–ΠΏΡ–Ρ‚ΡŒ ΠΏΠΎ Ρ‡Π΅Ρ€Π·Ρ– Π²Ρ–Π΄ΠΊΡ€ΠΈΡ‚Ρ– ΠΊΡƒΡ‚ΠΈ Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»Ρ– тіста Π· ΠΊΡƒΡ‚Π°ΠΌΠΈ Π²Π½ΡƒΡ‚Ρ€Ρ–ΡˆΠ½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ ΠΊΠ²Π°Π΄Ρ€Π°Ρ‚Π°.
  14. Π’ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ для розігрівання Π΄ΠΎ 180 градусів.
  15. Π”Π΅ΠΊΠΎ посипаємо Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎΠΌ. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΠΈ Π½Π° Π΄Π΅ΠΊΠΎ. Π–ΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΠΊ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π· ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠΌ.
  16. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π΄ Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΎΡŽ Π·ΠΌΠ°Ρ‰ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΠΈ Π· Ρ„Π°Ρ€ΡˆΠ΅ΠΌ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠΎΠΌ Π· ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠΌ Ρ– посипаємо ΠΊΡƒΠ½ΠΆΡƒΡ‚ΠΎΠΌ.
  17. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Π²Ρ–Π΄ΠΊΡ€ΠΈΡ‚Ρ– ΠΏΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΠΈ Π· Ρ„Π°Ρ€ΡˆΠ΅ΠΌ Π² Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ– 20-25 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠŸΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΠΈ Π· ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅ΡŽ Ρ‚Π° Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close