Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ДСсСртиЦукСрки

Π’Π΅Π³Π°Π½ΡΡŒΠΊΡ– Ρ‚Ρ€ΡŽΡ„Π΅Π»Ρ–

Π’Π΅Π³Π°Π½ΡΡŒΠΊΡ– Π±Π΅Π·Π³Π»ΡŽΡ‚Π΅Π½ΠΎΠ²Ρ– ΡˆΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄Π½Ρ– Ρ‚Ρ€ΡŽΡ„Π΅Π»Ρ– ΡΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°ΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Ρ‚ΠΈΠΌ, Ρ…Ρ‚ΠΎ Π΄ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ харчування Π°Π±ΠΎ Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ суворої Π²Π΅Π³Π΅Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π°Π½ΡΡŒΠΊΠΎΡ— Π΄Ρ–Ρ”Ρ‚ΠΈ. НіТний ΠΊΡ€Π΅ΠΌ Π· кСш’ю Π² ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½Π°Π½Π½Ρ– Π· шоколадом Ρ” Ρ€ΠΎΠ΄Π·ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ корисного дСсСрту. Π”ΠΎΠΏΠΎΠ²Π½ΡŽΡ” ласощі обсипання Π· Ρ„Ρ–ΡΡ‚Π°ΡˆΠΎΠΊ, ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ Π°Π±ΠΎ Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Ρƒ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

Π’Ρ€ΡŽΡ„Π΅Π»Ρ–:

  • ΠšΡ€Π΅ΠΌΡƒ Π· кСш’ю 2/3 стакана, Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ дивись Π½ΠΈΠΆΡ‡Π΅
  • Π’Π΅Π³Π°Π½ΡΡŒΠΊΠΎΠ³ΠΎ ΡˆΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄Ρƒ Π² Π³Ρ€Π°Π½ΡƒΠ»Π°Ρ… Π· вмістом ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ 41% 340 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘ΠΈΡ€ΠΎΠΏΡƒ Π°Π³Π°Π²ΠΈ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π’Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Скстракту 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π¦Π΅Π΄Ρ€Π° 1/2 апСльсина ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ
  • Π’Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚ΠΈ обсипання: ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½Ρ– Ρ„Ρ–ΡΡ‚Π°ΡˆΠΊΠΈ, ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ-ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ, Π²Π΅Π³Π°Π½ΡΡŒΠΊΡ– ΡˆΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄Π½Ρ– чіпси, Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΈΠΉ Π·Π°Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠΉ Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€

ΠšΡ€Π΅ΠΌ Π· кСш’ю:

  • Π’ΠΎΠ΄ΠΈ 1 стакан
  • Π‘ΠΈΡ€ΠΈΡ… Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…Ρ–Π² кСш’ю 1 стакан

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π—Π°ΡΡ‚Π΅Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄Π΅ΠΊΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ°ΠΏΠ΅Ρ€ΠΎΠΌ. Π£ мисці ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ Π·’Ρ”Π΄Π½Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡ€Π΅ΠΌ Π· кСш’ю Ρ– ΡˆΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄Π½Ρ– Π³Ρ€Π°Π½ΡƒΠ»ΠΈ. ΠŸΠΎΠΌΡ–ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ миску Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π· ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΊΠΈΠΏΠ»ΡΡ‡ΠΎΡŽ Π³Π°Ρ€ΡΡ‡ΠΎΡŽ водою. ΠŸΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΠΉΡ‚Π΅ час Π²Ρ–Π΄ часу Π΄ΠΎ розтоплСння ΡˆΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄Ρƒ ΠΉ утворСння ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ€Ρ–Π΄Π½ΠΎΡ— маси протягом ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 2 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  2. Π—Π½Ρ–ΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π· вогню Ρ– Π²ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ сироп Π°Π³Π°Π²ΠΈ, Π²Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Скстракт Ρ– Π°ΠΏΠ΅Π»ΡŒΡΠΈΠ½ΠΎΠ²Ρƒ Ρ†Π΅Π΄Ρ€Ρƒ. Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΡƒ Π΄ΠΎ затвСрдіння, Ρ†Π΅ Π·Π°ΠΉΠΌΠ΅ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 1 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ. Π—Π° допомогою Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ для ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ²Π° Π°Π±ΠΎ ΠΊΡ€ΡƒΠ³Π»ΠΎΡ— ΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ ΠΎΠ±’Ρ”ΠΌΠΎΠΌ 1 столової Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Π½Π° ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ лист.
  3. Π’ΠΎΠ»ΠΎΠ³ΠΈΠΌΠΈ Ρ€ΡƒΠΊΠ°ΠΌΠΈ скачайтС Π· Π½Π΅Ρ— ΠΊΡƒΠ»ΡŒΠΊΠΈ ΠΉ ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ—Ρ… Π½Π°Π·Π°Π΄ Π½Π° Π΄Π΅ΠΊΠΎ. Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ†ΡƒΠΊΠ΅Ρ€ΠΊΠΈ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΡƒ Π΄ΠΎ затвСрдіння ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 1 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½Ρƒ. ΠžΠ±Π²Π°Π»ΡΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚Ρ€ΡŽΡ„Π΅Π»Ρ– Π² Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-яку Ρ–Π· Π·Π°ΠΏΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΡ… посипок Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅.
  4. ΠšΡ€Π΅ΠΌ Π· кСш’ю. Π£ ΠΌΠ°Π»Π΅Π½ΡŒΠΊΡƒ миску ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…ΠΈ кСш’ю Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ—Ρ… водою. Π—Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…ΠΈ Π·Π°ΠΌΠΎΡ‡Π΅Π½ΠΈΠΌΠΈ Π² Π²ΠΎΠ΄Ρ– ΠΌΡ–Π½Ρ–ΠΌΡƒΠΌ Π½Π° 2 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ Π°Π±ΠΎ Π½Π° Π½Ρ–Ρ‡ ΠΏΡ€ΠΈ ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Ρ–. Π£ Π±Π»Π΅Π½Π΄Π΅Ρ€Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ кСш’ю Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Π· водою Π½Π° високій ΡˆΠ²ΠΈΠ΄ΠΊΠΎΡΡ‚Ρ– протягом ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 1 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ Π΄ΠΎ ΠΊΡ€Π΅ΠΌΠΎΠ²ΠΎΡ— ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ€Ρ–Π΄Π½ΠΎΡ— маси.

Π’Π΅Π³Π°Π½ΡΡŒΠΊΡ– ΡˆΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄Π½Ρ– Π³Ρ€Π°Π½ΡƒΠ»ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π½Π°ΠΉΡ‚ΠΈ Π² ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Π°Ρ… Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ харчування Π°Π±ΠΎ Π½Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΡ… ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π². Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΊΠΈ ΠΊΡ€Π΅ΠΌΡƒ Π· кСш’ю ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° підсолодити сиропом Π°Π³Π°Π²ΠΈ Π°Π±ΠΎ Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ Ρ– використовувати Π² якості Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΈ для Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ, ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ²Π° Π°Π±ΠΎ ΠΊΠ°Π²ΠΎΠ²ΠΈΡ… Π½Π°ΠΏΠΎΡ—Π².

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π—Π΄ΠΈΠ²ΡƒΠΉΡ‚Π΅ своїх Ρ€Ρ–Π΄Π½ΠΈΡ… ΠΎΡ€ΠΈΠ³Ρ–Π½Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌΠΈ Ρ„Ρ–Π½ΡΡŒΠΊΠΈΠΌΠΈ пряниками

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close