Інші солодощіВипічка і Десерти

Цукрова глазур на крохмалі за 5 хвилин

Будемо готувати цукрову глазур на крохмалі. Вона прекрасно підходить для покриття пасок та інших десертів. Часто я готую цей варіант глазурі для покриття булочок і кексів. Мені дуже подобається, що її просто готувати й вона не містить яєчні білки.

Покривати глазур’ю потрібно вже остиглу випічку. Для приготування ж глазурі підійде абсолютно будь-який крохмаль, тому сміливо використовуйте той, який є у вас в наявності.

Інгредієнти:

  • Цукрова пудра 100 грамів
  • Молоко 20 мілілітрів
  • Крохмаль 6 грамів
  • Рослинна олія 4 мілілітри

Приготування:

  1. До цукрової пудри відразу ж додайте крохмаль і все перемішайте.
  2. Тепер влийте вказану кількість рослинної олії.
  3. Тепер влийте молоко.
  4. Віночком добре все перемішайте до однорідності.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Абрикосове повидло

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close