Випічка і ДесертиЦукерки

Цукерки п’яна вишня в шоколаді

Дуже популярні цукерки, які готують з вишні, просоченої коньячним лікером або коньяком.

Прикрашати вишеньки в шоколаді також можна на свій розсуд. У нашому рецепті ми декоруємо білим шоколадом.

Важливо! Буде потрібно 10-12 годин на просочення цукерочок.

Інгредієнти:

  • Коньяк 100 мілілітрів
  • Чорний шоколад 100 грамів
  • Вишня 200 грамів

Приготування:

  1. Видаляємо кісточки зі свіжих вишень. Заливаємо вишні коньяком і відправляємо їх в холод на 10-12 годин. Якщо Ви хочете отримати цукерки з більш легким коньячним відтінком – то на 4-5 годин.
  2. Через зазначений час відкидаємо вишні на друшляк, щоб вони добре стекли.
  3. Шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Потім за допомогою дерев’яної шпажки занурюємо вишні в шоколад, трохи обтрушувати їх від надлишків шоколаду і перекладаємо на заздалегідь приготовлену тарілочку.
  4. Декоруємо цукерки білим шоколадом. Цукерки “П’яна вишня в шоколаді” можна подавати до столу!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 1,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close