Насолоджуйтесь улюбленим вівсяним печивом у формі трюфелів! Тісто для печива на основі вівсяних пластівців і родзинок без яєць ми покриваємо ірисовою глазур'ю. Час: 2 год. 35 хв. Складність: легко Кількість: 18 штук Інгредієнти: Родзинок 1/3 стакана Борошна 1/2 стакана Вівсяних пластівців швидкого приготування 1/2 стакана Меленої кориці 1/2 чайної ложки Розпушувач 1/4 чайної ложки Дрібної солі 1/4 чайної ложки Коричневого цукру 1/3 стакана Цукру 1/4 стакана Вершкового масла кімнатної температури 60 грамів Йогурту 1 столова ложка Екстракту ванілі без спирту 1/2 чайної ложки Подрібнених ірисок 1 стакан Рослинного маргарину або кокосового масла 2 столові ложки Приготування: Застеліть деко пергаментним папером. Замочіть родзинки в гарячій воді на 5 хв, потім злийте воду. Розігрівайте борошно в мікрохвильовці в відповідній місткості 1 хвилину. Витягніть і добре перемішайте. Розігрівайте ще хвилину, або поки температура не досягне 82 °C. Просійте в середню миску, потім вмішайте вівсяні пластівці, корицю, розпушувач і сіль (див. Примітка кухаря). Міксером у великій місткості на помірно високій швидкості збивайте коричневий цукор, цукор, вершкове масло, йогурт і ваніль близько 2 хв, поки все не змішається. Додайте борошняну суміш і добре змішайте на низькій швидкості. (При необхідності вимкніть міксер і змішайте руками.) Додайте родзинки, змішуючи гумовою лопаткою або руками. Зачерпуйте тісто столовою ложкою і формуйте гладкі кульки. Помістіть на підготовлений лист і поставте в холодильник приблизно на 1 годину. Для охолодження. Розтопіть в середній мисці в мікрохвильовці подрібнені іриски й маргарин: нагрівайте інтервалами по 30 секунд, перемішуючи після кожного заходу, поки маса не буде покривати ложку рівним тонким шаром. Занурюйте охолоджені кульки тіста в глазур і повертайте виделкою, щоб повністю покрити. Витягніть трюфелі по одному виделкою, даючи стекти надлишкам ірису, і знову помістіть на деко. (Якщо глазур почне застигати, розігрійте її в мікрохвильовці протягом декількох секунд.) Поставте трюфелі в холодильник приблизно на 1 годину. До затвердіння глазурі. (Трюфелі можна тримати в холодильнику в герметичному контейнері не більше 5 днів.) Примітка кухаря Нагрівання борошна в мікрохвильовці до 82 ° С знижує ризик потенційних захворювань, пов'язаних з вживанням її в їжу сирою або без належної теплової обробки. Смачного!