АмериканськаВипічка і ДесертиКухні світуЦукерки

Трюфелі з арахісової пасти

Нескладне, яскраве і смачне частування на свято або просто для підняття настрою. З цими цукерками можна використовувати різноманітні обсипання, так що шанси не знайти улюблене поєднання мінімальні. Навіть якщо не обвалювали трюфелі, вони все одно виходять досить смачними, хоча, можливо, і не такими яскравими.

Час: 40 хв
Складність: легко
Кількість: 40 трюфелів

Інгредієнти:

Арахісові трюфелі:

  • Просіяної цукрової пудри 2,5 стакана
  • Однорідної арахісової пасти 1 стакан
  • Вершкового масла 5 столових ложок, розтопленого
  • Ванільного екстракту 1/2 чайної ложки
  • Грубої солі 1/4 чайної ложки

Можливі види обсипання для трюфелів:

  • Крихта з шоколадного печива
  • Різноманітні подрібнені горіхи, наприклад, арахіс або фісташки
  • Шоколадна крихта
  • Кондитерська посипка
  • Цукрова пудра
  • Кокосова стружка

Приготування:

  1. Добре збийте міксером цукрову пудру, арахісову пасту, розтоплене масло, ванільний екстракт і сіль. Порції суміші (1 чайна ложка з гіркою) скатуйте в кульки й викладайте на вистелене пергаментним папером деко. Обваляйте кульки з арахісової пасти в будь-якій з обсипок або у всіх.
  2. Заморозьте до затвердіння (приблизно 20 хвилин). Ці трюфелі найкраще подавати сильно охолодженими.

Смачного!

Ось рецепт ще одних трюфелів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close