Випічка і ДесертиТорти

Торт «Їжа ангела»

Ніжний і повітряний, великий торт, що складається з бісквіта на білках від Melissa d’Arabian, найкраще прикрасити обсмаженими кокосовими пластівцями і яскравими часточками апельсина.

Час: 1 година 35 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4 – 6

Інгредієнти:

  • Цукру 3/4 стакана
  • Пшеничного борошна вищого ґатунку 1/2 стакана
  • 7 білків від яєць категорії СО
  • Ванільного екстракту 2 чайні ложки
  • Винного каменю 3/4 чайної ложки
  • Солі 1/4 чайної ложки
  • Сметана для прикраси
  • Обсмажені кокосові пластівці для прикраси
  • 1 порізаний часточками апельсин для прикраси
  • Додаткове пристосування: форма для хліба стандартного розміру

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 160 ° С.
  2. У млині для спецій або міні-комбайні збийте половину цукру з борошном протягом 5 секунд. Перекладіть в маленьку миску.
  3. У великій мисці, встановивши міксер на середню швидкість, збийте яєчні білки з ванільним екстрактом, винним каменем і сіллю до утворення піни.
  4. Повільно введіть цукор, що залишився (не той, який з борошном). Збивайте до м’яких вологих піків. Додайте суміш цукру з борошном, по половині за один раз, перемішуючи силіконовою лопаткою.
  5. Вилийте тісто в незмазану форму для хліба. Випікайте 35-40 хвилин.
  6. Переверніть форму і встановіть її на 2 консервні банки так, щоб вузькі краї форми спиралися на банки. Так ви забезпечите бісквіту вентиляцію. Через 45-60 хвилин дістаньте бісквіт з форми, відокремивши його ножем від бортів. Повністю остудіть і наріжте ножем із зубчиками.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Медовик зі згущеним молоком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close