Випічка і ДесертиКухні світуМексиканськаТорти

Торт-безе з печива з сирним кремом і полуницею

Торт Mostachon de fresa є традиційним мексиканським десертом, за деякими даними він зародився на північному сході Мексики. Спечіть основу торта, вмішайте в збиту білкову масу горіхи й шматочки печива. Для чудового смаку найкраще підійде затяжне печиво Марія. Покрийте корж легким кремом з вершкового сиру і прикрасьте свіжими ягодами полуниці. Мостачон виходить легким і повітряним, що тане в роті. Відмінний варіант для літнього чаювання, який піднімає настрій навіть своїм яскравим виглядом.

Час: 1 година 10 хвилин
Складність: легко
Порцій: 10

Інгредієнти:

Корж:

  • Білок 4 яєць
  • Цукру-піску 1 стакан
  • Ванільного екстракту 1 чайна ложка
  • Розпушувача тіста 0,5 чайної ложки
  • Щіпка солі
  • Нарубаних волоських горіхів 1 стакан
  • Пісочного печива 450 грамів, подрібненого

Сирний крем:

  • Вершкового крем-сиру 250 грамів
  • Сметани 0,5 стакана
  • Цукрової пудри 0,5 стакана
  • Ванільного екстракту 1 чайна ложка
  • Нарізаних свіжих ягід полуниці 700 грамів

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 170 ° С. Збризніть розсувну форму для запікання діаметром 22 см кулінарним спреєм.
  2. Корж: за допомогою міксера на високій швидкості збийте яєчні білки до м’яких піків. Повільно додайте цукор, потім ваніль, розпушувач і сіль. Збивайте все протягом 2-х хвилин. Вимкніть міксер і вмішайте горіхи й подрібнену крихту. Перекладіть суміш, придавлюючи, в підготовлену форму. Випікайте 30 – 40 хвилин.
  3. Сирний крем: за допомогою міксера збийте вершковий крем-сир, сметану, цукрову пудру і ванільний екстракт до м’яких піків і однорідної консистенції.
  4. Збірка торта: дістаньте корж з духовки й остудіть протягом 15 хвилин. Зніміть форму. За допомогою кондитерського шпателя зверху покрийте корж кремом. Прикрасьте полуницею і подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сирно-шоколадний торт без випічки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close