Випічка і ДесертиТорти

Торт без випічки з желатином і фруктами

Це один з найпопулярніших тортів, який сподобається всім без винятку. Торт з желатином і фруктами можна приготувати з використанням коржів з пісочного або будь-якого іншого виду тіста, з вафлями й печивом.

Його можна зробити й без випічки, з використанням різних компонентів. Їх можна змінювати, додавати нові або змінювати кількість складових торта. Ну що, спробуємо приготувати смачний торт без випічки з желатином і ароматними фруктами?

Інгредієнти:

  • Сметани 300 грамів
  • Натурального йогурту без добавок 200 грамів
  • Цукру 200 грамів, можна замінити його цукровою пудрою
  • Вершкового масла 100 грамів
  • Вівсяного печива 200 грамів
  • Пакетик желатину
  • Лимонна кислота за смаком
  • Ванілін (1 пакет)
  • Різних фруктів 200 або 300 грамів

Приготування:

  1. Пам’ятайте, фрукти і ягоди потрібно брати без кісточок. Для приготування торта без випічки вам знадобиться спеціальна форма для тортів.
  2. Печиво потрібно розтерти з невеликою кількістю цукру і вершкового масла до однорідної маси. Розкачати кальку і викласти на неї корж з маси. Якщо масла виявилося мало, можна додати його ще трохи. Коржик повинен відповідати розміру форми для приготування кремоподібної маси.
  3. В окремій тарі потрібно збити сметану, з цукром до повного розчинення. Додати йогурт і приготувати однорідну масу.
  4. Желатин розвести холодною водою, потім нагріти, щоб він повністю розчинився і підмішати в крем до повного розчинення. Фрукти помити, очистити від кісточок і зверху викласти крем.
    Поставити торт на 2-3 години в холодильник, поки він не застигне. Потім подавати на стіл без форми.

Цей торт цікавіше, ніж випічка навіть самого смачного торта з желатином і фруктами. По-перше, він займає зовсім небагато часу. По-друге, не потрібно турбуватися, що тісто пригорить, вийде несмачним, та й часу воно займає дуже багато. Якщо холодильник знаходиться в режимі заморозки на високій швидкості, то достатньо години для приготування торта. Іноді часу на це йде ще менше. А щоб торт з желатином і фруктами кожен раз виходив новим і незвичним, можна урізноманітнити початковий рецепт його приготування.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close