Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ДСсСртиВорти

Π’ΠΎΡ€Ρ‚ Π±Π΅Π· Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ Π· ΠΆΠ΅Π»Π°Ρ‚ΠΈΠ½ΠΎΠΌ Ρ– Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚Π°ΠΌΠΈ

Π¦Π΅ ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ Π· Π½Π°ΠΉΠΏΠΎΠΏΡƒΠ»ΡΡ€Π½Ρ–ΡˆΠΈΡ… Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Ρ–Π², який ΡΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ всім Π±Π΅Π· винятку. Π’ΠΎΡ€Ρ‚ Π· ΠΆΠ΅Π»Π°Ρ‚ΠΈΠ½ΠΎΠΌ Ρ– Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚Π°ΠΌΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π· використанням ΠΊΠΎΡ€ΠΆΡ–Π² Π· пісочного Π°Π±ΠΎ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-якого Ρ–Π½ΡˆΠΎΠ³ΠΎ Π²ΠΈΠ΄Ρƒ тіста, Π· вафлями ΠΉ ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎΠΌ.

Π™ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉ Π±Π΅Π· Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ, Π· використанням Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΈΡ… ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚Ρ–Π². Π‡Ρ… ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·ΠΌΡ–Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ, Π΄ΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ Π½ΠΎΠ²Ρ– Π°Π±ΠΎ Π·ΠΌΡ–Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ складових Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Π°. Ну Ρ‰ΠΎ, спробуємо ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ смачний Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚ Π±Π΅Π· Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ Π· ΠΆΠ΅Π»Π°Ρ‚ΠΈΠ½ΠΎΠΌ Ρ– Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΌΠΈ Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚Π°ΠΌΠΈ?

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΈ 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠΠ°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΉΠΎΠ³ΡƒΡ€Ρ‚Ρƒ Π±Π΅Π· Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΎΠΊ 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π¦ΡƒΠΊΡ€Ρƒ 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π², ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π°ΠΌΡ–Π½ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΡƒΠ΄Ρ€ΠΎΡŽ
  • Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ масла 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Вівсяного ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²Π° 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠŸΠ°ΠΊΠ΅Ρ‚ΠΈΠΊ ΠΆΠ΅Π»Π°Ρ‚ΠΈΠ½Ρƒ
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½Π° кислота Π·Π° смаком
  • Π’Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½ (1 ΠΏΠ°ΠΊΠ΅Ρ‚)
  • Π Ρ–Π·Π½ΠΈΡ… Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π² 200 Π°Π±ΠΎ 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Пам’ятайтС, Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ Ρ– ягоди ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ Π±Π΅Π· кісточок. Для приготування Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Π° Π±Π΅Π· Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ Π²Π°ΠΌ Π·Π½Π°Π΄ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ ΡΠΏΠ΅Ρ†Ρ–Π°Π»ΡŒΠ½Π° Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ° для Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Ρ–Π².
  2. ΠŸΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈ Π· нСвСликою ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ Ρ– Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ масла Π΄ΠΎ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ€Ρ–Π΄Π½ΠΎΡ— маси. Π ΠΎΠ·ΠΊΠ°Ρ‡Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΠ°Π»ΡŒΠΊΡƒ Ρ– викласти Π½Π° Π½Π΅Ρ— ΠΊΠΎΡ€ΠΆ Π· маси. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ масла виявилося ΠΌΠ°Π»ΠΎ, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Ρ‰Π΅ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ. ΠšΠΎΡ€ΠΆΠΈΠΊ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π΅Π½ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄Π°Ρ‚ΠΈ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠΈ для приготування ΠΊΡ€Π΅ΠΌΠΎΠΏΠΎΠ΄Ρ–Π±Π½ΠΎΡ— маси.
  3. Π’ ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΡ–ΠΉ Ρ‚Π°Ρ€Ρ– ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π·Π±ΠΈΡ‚ΠΈ смСтану, Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ Π΄ΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΠ³ΠΎ розчинСння. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΡƒΡ€Ρ‚ Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ€Ρ–Π΄Π½Ρƒ масу.
  4. Π–Π΅Π»Π°Ρ‚ΠΈΠ½ розвСсти Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡŽ водою, ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π½Π°Π³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± Π²Ρ–Π½ ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ розчинився Ρ– ΠΏΡ–Π΄ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ Π² ΠΊΡ€Π΅ΠΌ Π΄ΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΠ³ΠΎ розчинСння. Π€Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ ΠΏΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ, очистити Π²Ρ–Π΄ кісточок Ρ– Π·Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ викласти ΠΊΡ€Π΅ΠΌ.
    ΠŸΠΎΡΡ‚Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚ Π½Π° 2-3 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊ, ΠΏΠΎΠΊΠΈ Π²Ρ–Π½ Π½Π΅ застигнС. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° стіл Π±Π΅Π· Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠΈ.

Π¦Π΅ΠΉ Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²Ρ–ΡˆΠ΅, Π½Ρ–ΠΆ Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ самого смачного Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Π° Π· ΠΆΠ΅Π»Π°Ρ‚ΠΈΠ½ΠΎΠΌ Ρ– Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚Π°ΠΌΠΈ. По-ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΠ΅, Π²Ρ–Π½ Π·Π°ΠΉΠΌΠ°Ρ” зовсім Π½Π΅Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ часу. По-Π΄Ρ€ΡƒΠ³Π΅, Π½Π΅ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ турбуватися, Ρ‰ΠΎ тісто ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ€ΠΈΡ‚ΡŒ, Π²ΠΈΠΉΠ΄Π΅ нСсмачним, Ρ‚Π° ΠΉ часу Π²ΠΎΠ½ΠΎ Π·Π°ΠΉΠΌΠ°Ρ” Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊ Π·Π½Π°Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Π² Ρ€Π΅ΠΆΠΈΠΌΡ– Π·Π°ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΊΠΈ Π½Π° високій ΡˆΠ²ΠΈΠ΄ΠΊΠΎΡΡ‚Ρ–, Ρ‚ΠΎ Π΄ΠΎΡΡ‚Π°Ρ‚Π½ΡŒΠΎ Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ для приготування Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Π°. Π†Π½ΠΎΠ΄Ρ– часу Π½Π° Ρ†Π΅ ΠΉΠ΄Π΅ Ρ‰Π΅ мСншС. А Ρ‰ΠΎΠ± Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚ Π· ΠΆΠ΅Π»Π°Ρ‚ΠΈΠ½ΠΎΠΌ Ρ– Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚Π°ΠΌΠΈ ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ Ρ€Π°Π· Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΠ² Π½ΠΎΠ²ΠΈΠΌ Ρ– Π½Π΅Π·Π²ΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΌ, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΡƒΡ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚Π½ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΠΎΡ‡Π°Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ приготування.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close