Випічка і ДесертиТістечка

Тістечко Макарон з лимонним кремом

Французьке тістечко за зовнішнім виглядом нагадує печиво, між двома шарами якого намазують різний крем або варення.

В даному рецепті ми покажемо, як готувати французькі тістечка Макарон з лимонним кремом.

Головним секретом і основною фішкою цих тістечок є мигдальне борошно в їх основі.

Інгредієнти:

  • Яєчний білок 95 грамів
  • Мигдальне борошно 110 грамів
  • Цукрова пудра 230 грамів
  • Масло вершкове 100 грамів
  • Цукор 30 грамів
  • Лимон 1 штука
  • Жовтий харчовий барвник 1 штука

Приготування:

  1. Тістечко макарон має досить простий рецепт, що складається всього з трьох основних інгредієнтів:
  2. За добу до приготування тістечка макарон, необхідно заквасити білки. Для цього від’єднуємо їх від жовтків і залишаємо в теплому місці. У заквашені білки додаємо одну столову ложку цукрової пудри й збиваємо на максимальній швидкості міксера до стійкої піни. Продовжуємо збивати й вводимо невеликими порціями решту цукрової пудри. В результаті у Вас повинна вийти щільна, стійка білкова маса. За допомогою харчового барвника зафарблюємо отриману масу в жовтий колір.
  3. У кілька етапів вводимо мигдальне борошно. Перемішуємо білкову масу з борошном плавними рухами з низу вгору щоб білки не впали.
  4. Отриману масу для макаронів перекладаємо в великий кулінарний пакет і відрізаємо носик потрібного Вам діаметру. Видавлюємо з пакетика масу на деко, заздалегідь застелений пергаментним папером. Намагаємося робити тістечко однакової форми.
  5. Змочуємо пальці у воді й прибираємо носики тістечкам, прихлопуючи їх вологими пальцями.
    Даємо тістечкам відстоятися протягом 30 хвилин. Після цього випікаємо в заздалегідь розігрітій до 150 градусів духовці протягом 15 хвилин. Потім даємо їм повністю охолонути, відкривши для цього дверцята духовки.
  6. Готуємо лимонний крем. Масло збиваємо до білого на максимальній швидкості міксера. Невеликими порціями вводимо цукор і продовжуємо збивати поки він повністю не розчиниться. Додаємо сік з лимона і вводимо в крем, продовжуючи збивати до однорідності.
  7. Приступаємо до склеювання тістечок за допомогою приготованого лимонного крему. Одну половинку макаронів промазуємо невеликою кількістю крему і з’єднуємо з іншою половинкою.
    Французьке тістечко макарон готово! Цей ніжний і вишуканий десерт подарує Вам масу позитивних емоцій!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close