Тістечка з білим шоколадом і ірисом

За даним рецептом ви приготуєте не просто тістечка – це Брауні блонд, які можливо випікати з білим шоколадом. У рецепті є ірисові цукерки. Втім, якщо цукерок не виявиться під рукою, спробуйте їх замінити нугою або щербетом.
Час: 1 година 15 хвилин
Складність: легко
Кількість: 30 тістечок
Інгредієнти:
- Вершкового масла 1/3 стакана, порізаного шматочками
- Білого шоколаду 200 – 220 грамів, порізаного шматочками
- 2 яйця кімнатної температури
- Коричневого цукру 1/2 стакана (відмірюючи цукор, притисніть його в склянці ложкою, щоб він злегка
- утрамбувався і додайте до потрібної кількості)
- Цукру 1/3 стакана
- Ванілі 1 чайна ложка
- Борошна вищого сорту 1 стакан + 2 столові ложки
- Розпушувача тіста 1/2 чайної ложки
- Солі 1/4 чайної ложки
- Готових ірисових цукерок Toffee 3/4 стакана
Приготування:
- Духовку нагрійте до температури 175 ° C. Змастіть жиром форму для випічки (23 х 33 см), застеліть пергаментним папером так, щоб він був вище бортів форми.
- Над місткістю зі слабо киплячою водою розтопіть вершкове масло протягом 1 хвилини, додайте білий шоколад, акуратно помішуючи. Розтоплену суміш зніміть з вогню й охолодіть 5 хвилин.
- Міксером збийте яйця з цукром і ваніллю до густої піни. Розтоплений шоколад додайте і змішайте вручну.
- В окремій мисці з’єднайте борошно, розпушувач тіста і сіль, акуратно помішуючи додайте шоколадну суміш. Вмішайте шматочки ірисових цукерок Таффі та в форму викладіть ложкою тісто.
- Випікайте 30-35 хвилин до золотистого кольору. Охолодіть десерт до кімнатної температури, перш ніж вийняти з форми й розрізати на невеликі квадратні порції.
- Щоб прикрасити тістечка, розтопіть білий шоколад і занурте в нього кожен квадратик до половини. Охолодіть перед подачею.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Тістечко Макарон з лимонним кремом