Випічка і ДесертиТістечка

Тістечка Брауні з маскарпоне

Тістечка Брауні з сиром маскарпоне – витончена інтерпретація популярного сьогодні рецепта Брауні. У традиційному варіанті Брауні готується монолітним пирогом, який потім нарізається порційними шматочками й без начинки.

Наш варіант приготування відрізняється оригінальним зовнішнім виглядом, і зручністю в сервуванні. Прекрасна ідея тістечка Брауні для фуршетів, банкетів, Candy-bar, корпоративних і сімейних домашніх вечірок.

Божевільний запах шоколадної випічки й ніжний крем обов’язково привернуть увагу ваших діток, спробуйте приготувати Брауні з маскарпоне разом в домашніх умовах!

Інгредієнти:

  • Чорний шоколад 200 грамів
  • Яйце 2 штуки
  • Розпушувач тіста 1/4 чайної ложки
  • Борошно пшеничне 80 грамів
  • Цукор 170 грамів
  • Масло вершкове 100 грамів
  • Вершки 30% жирності 100 грамів
  • Сир маскарпоне 100 грамів

Приготування:

  1. З’єднуємо в сотейнику подрібнений шоколад і вершкове масло і розтоплюємо на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб розчинилися грудочки.
  2. Яйця збиваємо з цукром на максимальній швидкості міксера протягом 4-5 хвилин.
  3. З’єднуємо в міксері яєчну і шоколадну маси, продовжуючи збивати на максимальній швидкості. Коли тісто добре розмішається перекладаємо його в кондитерський мішок.
  4. Бажано щоб насадка була кругла, з маленьким діаметром. Видавлюємо на деко печиво застелене пергаментним папером. Відправляємо в духовку та випікаємо 7-10 хвилин.
  5. Готовим половинкам печива даємо повністю охолонути, потім від’єднуємо від пергаменту.
  6. Готуємо крем. Для цього вершки вливаємо в міксер, додаємо цукор і збиваємо на максимальній швидкості до загустіння. В добре збиті вершки вводимо сир маскарпоне і продовжуємо збивати.
  7. Готовий крем перекладаємо в кондитерський мішок з такою ж круглою насадкою і покриваємо половинки тістечок кремом. Накриваємо другими половинками тістечок.
    Тістечка Брауні з кремом маскарпоне готові!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close