Тарталетки з крем сиром і горіховою начинкою

Тарталетки з горіхів пекан – один з популярних різдвяних десертів в Америці. Це крихітні тістечка на пару укусів у вигляді кошика, наповнені хрусткими горіхами й м’якою начинкою, схожою на заварний крем. Корж, як правило, роблять з тіста, замішаного на вершковому маслі, крем сирі й борошні. Ідеальною формою для тарталеток будуть осередки для міні-маффінів. Викладіть дно і стінки формочок тістом, наповніть горіхами й начинкою і запечіть в духовці. Смак цих мініатюрних тарталеток виходить настільки дивовижним, а готуються вони так просто, що ви захочете ними ласувати не тільки в пору зимових канікул.
Інгредієнти:
- Вершкового масла 110 грамів, кімнатної температури + 1 столова ложка, розтопленого
- Вершкового крем сиру кімнатної температури 100 грамів
- Борошна вищого сорту 1 стакан
- 1 велике яйце
- Коричневого цукру 3/4 стакана
- Ванільного екстракту 1 чайна ложка
- Щіпка дрібної солі
- Пекана 0,5 стакана, дрібно нарубаного
Приготування:
- Електричним міксером збийте до однорідної маси 0,5 стакана вершкового масла і вершковий крем-сир. Додайте борошно і збивайте до повного змішування. Накрийте миску поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник на 1 годину.
- Розігрійте духовку до 160 ° С. Збризніть кулінарним спреєм форму на 24 міні-маффіни.
- У великій мисці змішайте віночком розтоплене вершкове масло, яйце, коричневий цукор, ваніль і сіль до однорідної консистенції. Сформуйте з охолодженого тіста 24 кульки, діаметром приблизно 2,5 см. Вкладіть кожну кулю в осередок для кексу і рівномірно притисніть до дна і стінок форми, потім викладіть по 1 чайній ложці пекана в кожну чашу з тіста. Наповніть кожну чашу яєчною сумішшю, розподіливши її рівномірно, приблизно по 1 чайній ложці.
- Випікайте приблизно 25 хвилин, поки начинка не застигне. Остудіть на решітці протягом 10 хвилин, а потім викладіть з форми.
Тримайте ще цікавий рецепт: Клафуті з малиною