Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Тарт з цукіні з вершковим кремом і базиліком

Інгредієнти:

  • Цукіні 3 штуки
  • Полента (готова) 200 грамів
  • Овочевий бульйон 600 мілілітрів
  • Пармезан (тертий) 50 грамів
  • Яйця 3 штуки
  • Базилік (свіжий) 4 чайні ложки
  • Вершки 200 грамів
  • Часник 2 зубчики
  • Сіль, мускатний горіх, перець за смаком

Приготування:

  1. Нарізати цукіні тонкими скибочками, трохи посолити й відкласти в сторону.
  2. Довести до кипіння овочевий бульйон, посолити, перемішати з полентою і залишити на 10 хвилин.
  3. Через 10 хвилин додати в поленту пармезан, перемішати.
  4. Відокремити 1 яєчний жовток від білка. Білок відкласти, а жовток додати в поленту і перемішати.
  5. Форму для випічки викласти папером.
  6. Викласти в форму поленту, розрівняти ложкою.
  7. Розігріти духовку до 180 ° C.
  8. Приготувати крем. Вершки вилити в миску, змішати з базиліком, дрібно порубаними часником, двома яйцями і яєчним білком, що залишився. Приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом, ретельно перемішати.
  9. Викласти на поленту скибочки цукіні, залити кремом.
  10. Запікати в духовці близько 40-50 хвилин.
  11. Подавати в теплому вигляді, прикрасивши свіжим базиліком.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Маленькі булочки бріош

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close