Сирні цукерки з курагою і кеш’ю

Смачна і корисна солодкість, яку можна подати на сніданок до чаю або кави.
Інгредієнти:
- Сир 240-250 грамів
- Банани 160 грамів
- Вівсяні пластівці 80 грамів
- Кокосова стружка (кунжут, мак, мелені горіхи) 40 грамів
- Мед 15 грамів
Для начинки:
- Курага 15 штук
- Кеш’ю (мигдаль) 15 штук
Приготування:
- Протерти за допомогою блендера сир з очищеним бананом, пюре повинно бути однорідним.
- Додати вівсяні пластівці, замісити тісто.
- Поставити тісто на годину в холодильник.
- Приготувати начинку з заздалегідь замоченої кураги: в розм’якшені плоди акуратно помістити по горішку кеш’ю або мигдаль.
- Дістати тісто, поділити на 15 частин, з кожної сформувати кульку, всередину покласти курагу з горішком.
- Готові «цукерки» обваляти в кокосовій стружці, викласти на застелений папером деко.
- Пекти при температурі 180 градусів протягом 12 – 15 хвилин.
- Перед подачею вироби охолодити.
Порада
Такі «цукерки» можна зберігати в холодильнику в закритій місткості.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Цукерки з білого шоколаду