Сирні пиріжки з зеленою цибулею і рисом

Родзинка цього рецепту – в сирному тісті. Випічка виходить дуже ніжною й апетитною.
Інгредієнти:
- Борошно 320 грамів
- Сир 250 грамів
- Масло вершкове 120 грамів
- Рис 100 грамів
- Яйця 6 штук
- Цибуля зелена 40 грамів
- Цукор 20 грамів
- Розпушувач 10 грамів
- Сіль
Приготування:
- Відварити рис і 5 яєць.
- Яйце, що залишилось збити з цукром, сиром, сіллю, м’яким вершковим маслом.
- Борошно перемішати з розпушувачем, просіяти, додати в основну масу.
- Замісити круте тісто.
- Порубати яйця, змішати їх з рисом, цибулею, маслом і сіллю.
- Сформувати пиріжки.
- Випікати протягом 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Порада
Перед подачею гарячі пиріжки можна змастити вершковим маслом.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Заварне тісто