Випічка і ДесертиПечиво

Сирне печиво з яблуками і волоськими горіхами

Дивно смачне і м’яке виходять печиво з тіста, приготованого з додаванням сиру. Начинка – дуже проста: вершкове масло, яблука, волоські горіхи й щіпка меленої кориці для особливого аромату. Поєднання ніжного тіста і соковитої начинки дають дивовижний приємний результат!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Сир (м’який) 190 грамів
  • Борошно 300 грамів (2 склянки об’ємом 250 мл)
  • Цукор 50 грамів
  • Олія рослинна 6 столових ложок (60 грамів)
  • Молоко 4 столові ложки
  • Розпушувач 1-1,5 чайної ложки

Для начинки:

  • Яблука 4 штуки (250 грамів)
  • Масло вершкове (розм’якшене) 50 грамів
  • Горіхи волоські 40 грамів
  • Кориця мелена 1-2 чайні ложки

Приготування:

  1. Сир вибирайте максимально ніжний.
  2. Борошно попередньо необхідно просіяти через сито.
  3. Вийміть вершкове масло заздалегідь з холодильника, щоб воно розм’якшилось.
  4. Увімкніть духовку до 200 градусів для попереднього розігрівання.
  5. Борошно з’єднайте з розпушувачем, перемішайте. Сир додайте в миску з борошном, всипте цукор і ретельно перемішайте.
  6. Додайте рослинну олію, влийте молоко і замісіть м’яке тісто. Тісто не вимагає тривалого вимішування і воно не повинно прилипати до рук.
  7. Розділіть тісто на дві рівні частини. Кожну частину розкачати на столі в прямокутний пласт товщиною, приблизно, 3-4 мм. Розмір пласта, який вийшов у мене – 25х30 см. Змастіть пласт тіста розм’якшеним вершковим маслом.
  8. Яблука промийте, розріжте на 4 частини, видаліть серцевину з насінням. Натріть четвертинки яблук на крупній тертці (яблучну шкірку викиньте).
  9. Половину натертих яблук рівномірно розподіліть по поверхні пласта з тіста.
  10. Горіхи дрібно порубати ножем і половину подрібнених горіхів рівномірно розподіліть по поверхні яблук. Посипте начинку половиною всього обсягу кориці.
  11. Тісто з начинкою акуратно згорніть рулетиком і наріжте на шматочки шириною, приблизно, 2 см.
  12. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть отримані шматочки на деко і поставте в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку. Готові вироби при випічці не сильно збільшуються в обсязі.
  13. Випікайте протягом 15-25 хвилин до рум’янцю. Поки випікається перша партія, підготуйте ще одну партію з половини тіста, що залишилось і продуктів для начинки, і так само їх спекти. Можливо у вас поміститься все на один лист.
  14. Всього у мене вийшло 24 равлики. Готові равлики вийміть з духовки, остудіть і подавайте до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: М’яке печиво з шоколадом і апельсиновою цедрою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close