Випічка і ДесертиПечивоСолодка випічка

Сирне печиво з цукром

Дуже смачне сирне печиво. Дуже просте, ароматне і ніжне! Зверху хрустка цукрова скоринка, а всередині – м’яке, дуже смачне печиво. Рекомендую! Таке печиво з сирного тіста сподобається абсолютно всім!

Інгредієнти:

  • Сир 300 грамів
  • Масло вершкове (розм’якшене) 100 грамів
  • Ванільний цукор 1 чайна ложка
  • Борошно приблизно 250 грамів
  • Розпушувач 10 грамів
  • Сіль 1 щіпка
  • Цукор 100-150 грамів (на смак)

Приготування:

  1. Всі інгредієнти для тіста повинні бути кімнатної температури.
  2. Для цього рецепта сир не повинен бути сухим, краще брати м’який, дрібнозернистий. Якщо сир крупчастий, попередньо протріть його через сито.
  3. У мисці змішуємо сир, м’яке вершкове масло, щіпку солі й ванільний цукор.
  4. В іншій мисці змішуємо борошно і розпушувач.
  5. Поступово просіюємо борошно до сирно-масляною масою і замішуємо тісто. Борошно додавайте частинами, його може піти трохи менше або більше. Кількість борошна буде залежати від вологості сиру.
  6. Довго не вимішуємо. Як тільки тісто зібралося в грудку – готово. Тісто дуже м’яке і не липне до рук.
  7. Тісто ділимо на дві частини. Кожну частину розгортаємо в прямокутний пласт товщиною приблизно 3 мм.
  8. Зверху присипаємо розкачане тісто цукром. Цукор додавайте на свій смак (у мене пішло всього 120 грамів на два пласти тіста).
  9. Рукою розподіляємо цукор більш рівномірно і прокатуємо качалкою, щоб притиснути цукор.
  10. Скачуємо тісто в рулет. Нарізаємо шматочками шириною приблизно 2 см. Рулет не притискайте, щоб зберегти шари.
  11. Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом. Зверху посипаємо ще трохи цукром.
  12. Випікаємо сирне печиво в духовці, розігрітій до 180 градусів, 20-25 хвилин. Зверху і знизу має підрум’янитися, головне – не пересушити.
  13. Сирне печиво з цукром готово!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пісочне печиво в обсипанні з цукру і кориці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close