Випічка і ДесертиМорозиво і сорбети

Сорбет з вишні і граната

Простий натуральний десерт, який подарує приємну свіжість в жаркий день. Ідеальний баланс солодкості й кислоти, а також достаток корисних речовин – те, що не раз змусить повернутися до цього рецепту. Для дорослих у десерт можна додати трохи вина. Щоб урізноманітнити смак, спробуйте всипати шоколадну крихту в мороженицю за кілька хвилин до кінця готування.

Інгредієнти:

  • Свіжої або замороженої вишні без кісточок 3 стакани
  • Цукру 1 стакан
  • Гранатового соку 1/2 стакана
  • Цільного молока 1,5 стакана
  • Жирних вершків 1 столова ложка
  • Сік з 1 лимона

Приготування:

  1. Додайте вишні в сотейник з цукром і гранатовим соком. Доведіть до повільного кипіння. Варіть, поки вишні не розм’якнуть, а рідина не стане схожою на сироп (15-20 хвилин). Охолодіть до кімнатної температури.
  2. Помістіть вишні з соком в блендер або кухонний комбайн, де змішайте все до однорідності. Якщо хочете, щоб залишилося трохи м’якоті, перестаньте збивати незадовго до повного розрідження. Додайте молоко, вершки, лимонний сік. Трохи збийте.
  3. Далі використовуйте мороженицю відповідно до інструкції. В кінці перемістіть масу в герметичний контейнер для морозильної камери, в якій залиште сорбет щонайменше на добу перед подачею на стіл. Зробивши з сорбета ложкою кульки, викладіть їх в красивий скляний посуд і подавайте.
  4. Якщо є бажання можете вмішати трохи холодного білого вина, щоб вийшов смачний «молочний коктейль».

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close