Випічка і ДесертиМорозиво і сорбети

Сорбет з ожиною в апельсинових чашечках

Цей простий заморожений десерт готується зі свіжовичавленого апельсинового і лимонного соку з додаванням цедри й молока. Якщо ви любите морозиво, але намагаєтеся уникати зайвих калорій, то апельсиновий сорбет буде вам до смаку.

Інгредієнти:

  • Цукру 200 грамів
  • Апельсинової цедри, натертої на дрібній тертці 1,5 столової ложки
  • Солі 1/4 чайної ложки
  • Свіжовижатого апельсинового соку, приблизно з 900-1400 грамів апельсинів 2 стакани
  • Свіжовижатого лимонного соку 1 столова ложка
  • Ванільного екстракту 1 чайна ложка
  • Дуже холодного незбираного молока 1,5 стакана
  • Ожина для прикраси

Приготування:

  1. У чаші кухонного комбайна з’єднайте всі інгредієнти, крім молока, і змішуйте до тих пір, поки цукор не розчиниться, протягом приблизно 1 хвилини. Перелийте суміш в миску і вмішайте молоко.
  2. Накрийте миску і помістіть в холодильник приблизно на 1 годину, суміш повинна досягти температури 4 ° С або нижче. Вилийте суміш у мороженицю й обробіть до консистенції м’якого морозива.
  3. Розріжте 2 апельсини навпіл, виберіть м’якуш. Заповніть апельсинові чашечки кульками апельсинового сорбета, зверху прикрасьте ягодами ожини. Заморозьте до затвердіння.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close