Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Швидкий рибний пиріг

Швидкий рибний пиріг з консерви – просто, ситно, смачно!
Швидкий рибний пиріг з консервованої риби – сама справжня палочка-виручалочка для тих, у кого мало часу для більш серйозних заморочок з випічкою. Такий пиріг можна приготувати з того, що є під рукою: зі сметани, кислого молока, кефіру або йогурту. Якщо хочете отримати більш здобне тісто, додайте будь-якої олії. Пиріг відмінний, начинка виходить соковитою за рахунок цибулевого шару. Пиріг можна подати зі сметаною або без неї на перекус, на сніданок або вечерю, або як доповнення до обіду.

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 200 грамів
  • Яйця 2 штуки
  • Кисле молоко 200 мілілітрів
  • Рибні консерви 150 грамів
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Для приготування швидкого рибного пирога візьміть кисле молоко, борошно, яйця, соду або розпушувач, ріпчасту цибулю, будь-яку рибну консерву в маслі (у мене оселедець в олії). У миску для замісу тіста вилити кисле молоко, розбити яйця, трохи посолити.
  2. Додати соду. Добре розмішати суміш виделкою до однорідного стану. Сода відразу почне реагувати в кислому середовищі – суміш буде злегка пузиритися. Поступово всипте просіяне борошно. Добре перемішайте, щоб не утворилися грудочки. Дайте тісту постояти для ферментації хвилин 15-20.
  3. А поки займіться начинкою пирога. Очистіть і дрібно наріжте ріпчасту цибулю, відкрийте банку консерви й злийте всю рідину, вона нам тут не знадобиться. Форму для випічки застеліть пергаментом і вилийте половину тіста. Потім насипте підготовлену цибулю. А поверх цибулі розподіліть злегка розім’яту консервовану рибу. Залийте другою частиною тіста.
  4. Поставте швидкий рибний пиріг в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 20, потім температуру зменште до 160 градусів і готуйте ще хвилин 20, в залежності від вашої духовки. Пиріг підніметься і зарум’яниться. Верхівка потім злегка опуститься – це нормально.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Булочки з сиром пармезан

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close