Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ДСсСртиБолодка Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ°

Π¨Ρ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π΅Π»ΡŒ Π· тіста Ρ„Ρ–Π»ΠΎ Π· Π²ΠΈΠ½ΠΎΠ³Ρ€Π°Π΄ΠΎΠΌ, ΡΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΎΡŽ Ρ– вишнСю

НіТний Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ ΡˆΡ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π΅Π»ΡŒ Π· Π²ΠΈΠ½ΠΎΠ³Ρ€Π°Π΄ΠΎΠΌ, вишнСю Ρ– Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΎΡŽ ΡΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΎΡŽ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π·Π° 5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Π©Π΅ 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π·Π½Π°Π΄ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ для випікання, Ρ– Π²ΠΆΠ΅ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· ΠΏΡ–Π²Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ дСсСртна Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° ΠΏΡ–Π΄ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ‚ΡŒ вас Ρ– Π²Π°ΡˆΠΈΡ… Π±Π»ΠΈΠ·ΡŒΠΊΠΈΡ… своїм ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΠ»ΠΎΠΌΡˆΠ»ΠΈΠ²ΠΈΠΌ Π»Π΅Π³ΠΊΠΈΠΌ Π»Ρ–Ρ‚Π½Ρ–ΠΌ смаком, ΠΏΡ€ΠΈΡ”ΠΌΠ½ΠΈΠΌ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΠΌ Ρ– красивим Π·ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡˆΠ½Ρ–ΠΌ виглядом.

Π†Π½Π³Ρ€Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Вісто Ρ„Ρ–Π»ΠΎ 250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (8 листів)
  • Масло Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π’ΠΈΠ½ΠΎΠ³Ρ€Π°Π΄ Π±Π΅Π· кісточок (кишмиш) 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π’ΠΈΡˆΠ½Ρ (Ρƒ ΠΌΠ΅Π½Π΅ Π·Π°ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ΅Π½Π°) 70 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ΄ΠΈΠ½Π° Ρ‡ΠΎΡ€Π½Π° (Ρƒ ΠΌΠ΅Π½Π΅ Π·Π°ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ΅Π½Π°) 70 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 70 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π¦ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²Π° ΠΏΡƒΠ΄Ρ€Π°, Π΄ΠΆΠ΅ΠΌ Π°Π±ΠΎ шоколад (Π·Π° баТанням) для ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Ρ–

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Вісто Ρ„Ρ–Π»ΠΎ Π΄Ρ–ΡΡ‚Π°Π½ΡŒΡ‚Π΅ Π· ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΎΡ— ΠΊΠ°ΠΌΠ΅Ρ€ΠΈ, Π°Π»Π΅ Π½Π΅ Π· ΡƒΠΏΠ°ΠΊΠΎΠ²ΠΊΠΈ – Π²ΠΎΠ½ΠΎ швидко сохнС Ρ– Π²Ρ‚Ρ€Π°Ρ‡Π°Ρ” Π΅Π»Π°ΡΡ‚ΠΈΡ‡Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ.
  2. Π£Π²Ρ–ΠΌΠΊΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ для розігрівання Π΄ΠΎ 180 градусів.
  3. Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΡ–Ρ‚ΡŒ.
  4. Π’ΠΈΠ½ΠΎΠ³Ρ€Π°Π΄ Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π·Π½Ρ–ΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ Π· Π³Ρ–Π»ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ.
  5. Π’ΠΈΡˆΠ½ΡŽ Ρ– смородину Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΡ‚ΠΈ.
  6. Π—’Ρ”Π΄Π½Π°ΠΉΡ‚Π΅ ягоди Π² мисці.
  7. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ Ρ– 1/3 Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ масла.
  8. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ всі Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ. Начинка для ΡˆΡ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π΅Π»Ρ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°.
  9. На ΠΏΠ΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠ΅Π½Ρ‚ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ лист тіста Ρ„Ρ–Π»ΠΎ.
  10. Π—Π° допомогою силіконового ΠΏΠ΅Π½Π·Π»ΠΈΠΊΠ° Π·ΠΌΠ°ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ всю ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Ρ…Π½ΡŽ тіста маслом.
  11. Π—Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‰Π΅ ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ лист тіста Ρ– Ρ‚Π΅ΠΆ Π·ΠΌΠ°ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ маслом. Π’Π°ΠΊΠΈΠΌ Ρ‡ΠΈΠ½ΠΎΠΌ Π·’Ρ”Π΄Π½Π°ΠΉΡ‚Π΅ 4 Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΡ… листа тіста Ρ„Ρ–Π»ΠΎ.
  12. На ΠΎΠ΄Π½Ρƒ Ρ–Π· сторін тіста Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΈ.
  13. Π‘Π»ΠΈΠΆΠ½Ρ– Π΄ΠΎ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΈ ΠΊΡ€Π°Ρ— тіста Π·Π°Π³ΠΎΡ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π°Π²Π΅Ρ€Ρ…, Π½Π° Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΡƒ.
  14. Акуратно Π·Π³ΠΎΡ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΡ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π΅Π»ΡŒ Ρ– Π·ΠΌΠ°ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π· усіх Π±ΠΎΠΊΡ–Π² Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅Π½ΠΈΠΌ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΌ маслом.
  15. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π½Π΅ΡΡ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΡ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π΅Π»ΡŒ Π½Π° Π΄Π΅ΠΊΠΎ, застСлСнС ΠΏΠ΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠ΅Π½Ρ‚ΠΎΠΌ.
  16. Π— Ρ€Π΅ΡˆΡ‚ΠΈ 4-Ρ… Π°Ρ€ΠΊΡƒΡˆΡ–Π² тіста Ρ– ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΈ Π°Π½Π°Π»ΠΎΠ³Ρ–Ρ‡Π½ΠΎ ΡΠΊΡ€ΡƒΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‰Π΅ ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ ΡˆΡ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π΅Π»ΡŒ.
  17. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΡˆΡ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π΅Π»ΡŒ Π· тіста Ρ„Ρ–Π»ΠΎ ΠΏΡ€ΠΈ 180 градусах 20-25 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ золотистого ΠΊΠΎΠ»ΡŒΠΎΡ€Ρƒ тіста Ρ– хрусткої скоринки.
  18. Π£ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ– Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠ° ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ пустити сік. Π’ Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΈΠΏΠ°Π΄ΠΊΡƒ Π½Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°Π΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΡƒ Π½Π° блюдо Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ – сік, Ρ‰ΠΎ виділився Π²Π±Π΅Ρ€Π΅Ρ‚ΡŒΡΡ Π² тісто, Ρ– ΡˆΡ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π΅Π»ΡŒ Π·Π½ΠΎΠ²Ρƒ станС соковитим.
  19. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π΄ ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Π΅ΡŽ Π²Π΅Ρ€Ρ… Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ ΡˆΡ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π΅Π»Ρ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° посипати Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΡƒΠ΄Ρ€ΠΎΡŽ, ΠΏΠΎΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ Π΄ΠΆΠ΅ΠΌΠΎΠΌ Π°Π±ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅Π½ΠΈΠΌ шоколадом.
  20. Π¨Ρ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π΅Π»Ρ– Π· тіста Ρ„Ρ–Π»ΠΎ Π· Π²ΠΈΠ½ΠΎΠ³Ρ€Π°Π΄ΠΎΠΌ, ΡΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΎΡŽ Ρ– вишнСю ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΈΠΌΠΈ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π’Π°Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠΈ Π· яблуками

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close