Випічка і ДесертиДесерти

Шоколадно-вишневий шипучий десерт з малиною

Автор рецепта – Джада Де Лаурентіс – шеф-кухар, журналіст, ведуча

Цей на перший погляд нехитрий шоколадний десерт, прикрашений свіжою малиною і золотими зірочками, таїть в собі маленький сюрприз у вигляді вишневих цукерок шипучок, які так приємно вибухають на язику. Незвичайний спосіб здивувати гостей.

Інгредієнти:

  • Жирних вершків 3/4 стакана
  • Темного шоколаду 230 грамів, дрібно рубаного
  • Вишневих цукерок шипучок Pop Rocks 3 упакування (по 100 грамів)
  • Малини 12 ягід
  • Кондитерська посипка у вигляді золотих зірочок, необов’язково
  • Спеціальне обладнання: силіконова форма для випічки мафінів з 12 осередками

Приготування:

  1. Обережно розігрійте жирні вершки в маленькому сотейнику на середньому вогні до появи дрібних бульбашок по краях.
  2. Покладіть рубаний шоколад в миску середнього розміру і вилийте гарячі вершки в шоколад. Залиште на 2 хвилини, потім перемішайте віночком, рухаючись від центру миски до зовнішнього краю, до гладкої консистенції й з’єднання інгредієнтів.
  3. Покладіть 1/2 чайної ложки шипучих цукерок в кожну з 12 осередків форми для мафінів. Розподіліть ганаш рівномірно між осередками форми й помістіть зверху, втискаючи в ганаш, ягоду малини.
  4. Поставте в холодильник до затвердіння мінімум на 2 години. Перед подачею вийміть десерт з форми й посипте декоративними золотими зірочками.

Смачного!

Здивуйте своїх рідних оригінальними панкейками серцями

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close