Випічка і ДесертиТорти

Шоколадно-горіховий торт

Рецепт приготування шоколадно-горіхового тортика дуже простий і не зажадає від вас спеціальних навичок або умінь. Для нього використовую готовий шоколадний бісквіт, горіхи, шоколадну пасту і згущене молоко.

Горіхи можна використовувати будь-які, я вважаю за краще фундук або мигдаль. Бісквіт можна спекти самостійно, тільки обов’язково шоколадний. Тортик потрібно настоювати кілька годин, щоб крем просяк всі шари бісквіта. Приступимо!

Інгредієнти:

  • Шоколадний бісквіт 1 штука
  • Фундук 2 склянки
  • Вершковий сир 230 грамів
  • Вершкове масло 230 грамів
  • Шоколадно-горіхова паста «Нутелла» 0,5 стакана
  • Згущене молоко 400 мілілітрів
  • Вершки 0,5 стакана
  • Шоколадна стружка 0,5 стакана

Приготування:

  1. Готовий бісквіт гострим ножем розріжте на 4 коржі. Горіхи розподіліть на деку і відправте в духовку, запікайте при 180 градусах близько 10 хвилин.
  2. У миску викладіть варене згущене молоко, м’яке вершкове масло, пасту «Нутелла», вершковий сир. Скористайтеся блендером і збийте вміст до отримання однорідної маси.
  3. Тарілку накрийте фольгою, викладіть на неї один корж і змастіть невеликою кількістю крему. Тим часом дістаньте з духовки горіхи, посипте ними один корж, потім знову покладіть другий корж, змастіть кремом і посипте горіхами. Виконайте ті ж дії з рештою коржами. Залишками крему промажте верхівку і боки торта.
  4. Нагрійте вершки в сотейнику, потім викладіть в стакан шоколадну стружку, залийте гарячими вершками. Перемішуйте все до розчинення шоколаду. Викладіть масу в кондитерський мішок і прикрасьте торт.
  5. Викладіть зверху горіхи, що залишилися і відправте торт на кілька годин в холодильник.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Шоколадний торт з горіхами з бріоші

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close