Шоколадні цукерки «Сердечка з малиною»

Чарівні цукерки у формі серця з білого шоколаду з начинкою з малинового ганаша можуть стати прекрасним подарунком для коханих. Щоб надати сердечкам красивий теракотовий відтінок, знадобиться невелика кількість харчового барвника.
Інгредієнти:
- Малинового пюре 2 стакани
- Дрібно рубаного молочного шоколаду 430 грамів
- Вершкового масла 1,5 столової ложки (20 грамів)
- Алкоголю з ароматом малини 1 столова ложка
- Кукурудзяного сиропу 1/4 стакана
- Сухий харчовий барвник, за бажанням
- Темперованого білого шоколаду 450 грамів
Приготування:
- Приготуйте начинку: Покладіть свіже малинове пюре в каструлю і доведіть до кипіння. Вилийте гаряче ягідне пюре в рубаний молочний шоколад. Гаряче пюре повинно розтопити молочний шоколад. Віночком змішайте шоколад і ягідне пюре. Додайте вершкове масло і продовжуйте перемішувати віночком.
- Додайте алкоголь і кукурудзяний сироп, постійно помішуючи. Змішайте до повного з’єднання, суміш повинна бути без грудок. Охолодіть. Температура суміші повинна бути менше ніж 31 ° C, інакше вона буде розтоплювати шоколад, залитий в осередку форми. Пофарбуйте форми: Помістіть кілька крапель барвника в бачок кондитерського аерографа і розпорошите барвник в порожні форми. Таким чином ви додасте колір готовим цукеркам.
- Так само розпорошите барвник в усі наявні форми. Залийте шоколад у форми: За допомогою ополоника заповніть форму білим шоколадом. Вилийте шоколад із заповненої форми назад в миску з шоколадом. Внутрішня поверхня кожного осередку повинна бути рівномірно покрита шоколадом. Очистіть краї форми кондитерською лопаткою і переверніть її догори дном на решітку, поставлену на деко.
- Після того, як шоколад починає тверднути, після закінчення близько 5 хвилин, знову зішкребіть його з форми кондитерською лопаткою. Коли шоколад твердне, він дає усадку і відстає від форми. Очищені краї допоможуть запобігти прилипання і розтріскування при усадці. Ви можете поставити форму в холодильник на кілька хвилин, щоб допомогти шоколаду затвердіти.
- Повторіть заповнення всіх наявних форм. Помістіть малиновий ганаш в кондитерський мішок і видавіть його в заповнені шоколадом форми. Залиште достатньо місця для шару шоколаду, який закриє форму. Поставте в холодильник на пару годин або на ніч. Щоб закрити дно кожного осередку, візьміть темперований білий шоколад і розподіліть його кондитерською лопаткою.
- Відшкребіть надлишки шоколаду і дайте цукеркам затвердіти. Ви можете помістити їх в холодильник на 15 хвилин. Коли шоколад затвердіє, перекиньте форму на чисту суху поверхню. Можливо, знадобиться злегка постукати по формі, щоб допомогти цукеркам випасти.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт Бразильські трюфелі