Випічка і ДесертиЦукерки

Шоколадні цукерки «Сердечка з малиною»

Чарівні цукерки у формі серця з білого шоколаду з начинкою з малинового ганаша можуть стати прекрасним подарунком для коханих. Щоб надати сердечкам красивий теракотовий відтінок, знадобиться невелика кількість харчового барвника.

Інгредієнти:

  • Малинового пюре 2 стакани
  • Дрібно рубаного молочного шоколаду 430 грамів
  • Вершкового масла 1,5 столової ложки (20 грамів)
  • Алкоголю з ароматом малини 1 столова ложка
  • Кукурудзяного сиропу 1/4 стакана
  • Сухий харчовий барвник, за бажанням
  • Темперованого білого шоколаду 450 грамів

Приготування:

  1. Приготуйте начинку: Покладіть свіже малинове пюре в каструлю і доведіть до кипіння. Вилийте гаряче ягідне пюре в рубаний молочний шоколад. Гаряче пюре повинно розтопити молочний шоколад. Віночком змішайте шоколад і ягідне пюре. Додайте вершкове масло і продовжуйте перемішувати віночком.
  2. Додайте алкоголь і кукурудзяний сироп, постійно помішуючи. Змішайте до повного з’єднання, суміш повинна бути без грудок. Охолодіть. Температура суміші повинна бути менше ніж 31 ° C, інакше вона буде розтоплювати шоколад, залитий в осередку форми. Пофарбуйте форми: Помістіть кілька крапель барвника в бачок кондитерського аерографа і розпорошите барвник в порожні форми. Таким чином ви додасте колір готовим цукеркам.
  3. Так само розпорошите барвник в усі наявні форми. Залийте шоколад у форми: За допомогою ополоника заповніть форму білим шоколадом. Вилийте шоколад із заповненої форми назад в миску з шоколадом. Внутрішня поверхня кожного осередку повинна бути рівномірно покрита шоколадом. Очистіть краї форми кондитерською лопаткою і переверніть її догори дном на решітку, поставлену на деко.
  4. Після того, як шоколад починає тверднути, після закінчення близько 5 хвилин, знову зішкребіть його з форми кондитерською лопаткою. Коли шоколад твердне, він дає усадку і відстає від форми. Очищені краї допоможуть запобігти прилипання і розтріскування при усадці. Ви можете поставити форму в холодильник на кілька хвилин, щоб допомогти шоколаду затвердіти.
  5. Повторіть заповнення всіх наявних форм. Помістіть малиновий ганаш в кондитерський мішок і видавіть його в заповнені шоколадом форми. Залиште достатньо місця для шару шоколаду, який закриє форму. Поставте в холодильник на пару годин або на ніч. Щоб закрити дно кожного осередку, візьміть темперований білий шоколад і розподіліть його кондитерською лопаткою.
  6. Відшкребіть надлишки шоколаду і дайте цукеркам затвердіти. Ви можете помістити їх в холодильник на 15 хвилин. Коли шоколад затвердіє, перекиньте форму на чисту суху поверхню. Можливо, знадобиться злегка постукати по формі, щоб допомогти цукеркам випасти.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт Бразильські трюфелі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close