Шоколадні кекси “Каберне” з вершками

Інгредієнти:
- Борошно пшеничне 350 грам
- Цукор 230 грам
- Сода 1 чайна ложка
- Розпушувач тіста 3 грама
- Сіль за смаком
- Кориця на смак
- Какао 120 грам
- Олія 120 мілілітрів
- Цукор ванільний 5 грам
- Каберне Совіньон 170 мілілітрів
- Вишня 120 грам
- Вершки збиті солодкі 500 мілілітрів
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів і приготуйте формочки для кексів, будь-які на Ваш смак. Можна силіконові форми, можна паперові. Я віддаю перевагу паперовим формочкам.
- Візьміть велику миску, просійте в неї борошно, додайте цукор, соду, розпушувач, сіль, корицю і какао порошок. Додати масло, ваніль, яйця і вино.
- Збийте все міксером на мінімальній швидкості близько 30 секунд. Після чого на максимальній швидкості збити то отримання однорідної маси. (Близько 3 хвилин).
- Додайте вишню (краще сушену) перемішайте. Вилийте тісто в підготовлені формочки й випікати протягом 20 хвилин або поки тісто перестане прилипати до зубочистки.
- Після випікання остудіть кекси. Помістіть зверху кексів збиті вершки з гіркою. Прикрасьте вишнею (можна з гілочкою) на ваш розсуд. Посипати зверху корицею або какао, можна потерти шоколад.
Смачного!