Випічка і ДесертиКекси та Мафіни

Шоколадні кекси “Каберне” з вершками

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 350 грам
  • Цукор 230 грам
  • Сода 1 чайна ложка
  • Розпушувач тіста 3 грама
  • Сіль за смаком
  • Кориця на смак
  • Какао 120 грам
  • Олія 120 мілілітрів
  • Цукор ванільний 5 грам
  • Каберне Совіньон 170 мілілітрів
  • Вишня 120 грам
  • Вершки збиті солодкі 500 мілілітрів

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів і приготуйте формочки для кексів, будь-які на Ваш смак. Можна силіконові форми, можна паперові. Я віддаю перевагу паперовим формочкам.
  2. Візьміть велику миску, просійте в неї борошно, додайте цукор, соду, розпушувач, сіль, корицю і какао порошок. Додати масло, ваніль, яйця і вино.
  3. Збийте все міксером на мінімальній швидкості близько 30 секунд. Після чого на максимальній швидкості збити то отримання однорідної маси. (Близько 3 хвилин).
  4. Додайте вишню (краще сушену) перемішайте. Вилийте тісто в підготовлені формочки й випікати протягом 20 хвилин або поки тісто перестане прилипати до зубочистки.
  5. Після випікання остудіть кекси. Помістіть зверху кексів збиті вершки з гіркою. Прикрасьте вишнею (можна з гілочкою) на ваш розсуд. Посипати зверху корицею або какао, можна потерти шоколад.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close