Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– Π”Π΅ΡΠ΅Ρ€Ρ‚ΠΈΠœΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ²ΠΎ Ρ– сорбСти

Π¨ΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄Π½Π΅ ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ²ΠΎ Π² Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–Ρ… ΡƒΠΌΠΎΠ²Π°Ρ…

Для приготування Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ²Π° Π²Π°ΠΌ Π±ΡƒΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ– Π΄ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ доступні Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ. Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ” шоколаднС ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ²ΠΎ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²Π΅ само ΠΏΠΎ собі, Π° додавши сироп Π°Π±ΠΎ ΡˆΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄Π½Ρƒ ΠΊΡ€ΠΈΡ…Ρ‚Ρƒ Π² якості Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΈ, Π²ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ смак Ρ‰Π΅ ΡΡΠΊΡ€Π°Π²Ρ–ΡˆΠΈΠΌ Ρ– насичСним.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • НСсолодкого ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ-ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΡƒ 45 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 1/2 стакана)
  • ΠŸΠΈΡ‚Π½ΠΈΡ… Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΡ–Π² ΠΆΠΈΡ€Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ 10-12% 3 стакани
  • Π–ΠΈΡ€Π½ΠΈΡ… Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΡ–Π² 1 стакан
  • 8 яєчних ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΡ–Π² Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΡ… ΡΡ”Ρ†ΡŒ
  • Π¦ΡƒΠΊΡ€Ρƒ 250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π’Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Скстракту 2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΠΎΠΌΡ–ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ-ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Π· 1 стаканом Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΡ–Π² Π² сотСйник ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ, поставтС Π½Π° сСрСдній вогонь Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ Π·’єднання. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠΈΡ‚Π½Ρ– Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΈ, Ρ‰ΠΎ залишилися Ρ– ΠΆΠΈΡ€Π½Ρ– Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΈ. Π”ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Π΄ΠΎ кипіння, ΠΏΠ΅Ρ€Ρ–ΠΎΠ΄ΠΈΡ‡Π½ΠΎ ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ, Ρ– Π·Π½Ρ–ΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ Π· вогню.
  2. Π£ мисці ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ Π·Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ яєчні ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠΈ Π΄ΠΎ освітлСння. ΠŸΠΎΡΡ‚ΡƒΠΏΠΎΠ²ΠΎ Π΄ΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π·’єднання Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π². ΠŸΠΎΡΡ‚ΡƒΠΏΠΎΠ²ΠΎ Π²ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Ρƒ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Π² яйця Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ порціями, ΠΏΠΎΠΊΠΈ Π½Π΅ ΠΏΡ–Π΄Π΅ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 1/3 Π²Ρ–Π΄ всієї Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΡ— ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡ–. Π’Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚Π΅ Ρ‰ΠΎ залишилось, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ всС Π½Π°Π·Π°Π΄ Π² сотСйник Ρ– поставтС Π½Π° ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ вогонь.
  3. ΠŸΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΆΡƒΠΉΡ‚Π΅ Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ, часто ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ, ΠΏΠΎΠΊΠΈ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° Π½Π΅ загуснС Ρ– Π½Π΅ Π±ΡƒΠ΄Π΅ стікати Π· Ρ‚ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ, Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π° ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡ– ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Π° досягати 77-80 Β° Π‘.
  4. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Π² ΠΊΠΎΠ½Ρ‚Π΅ΠΉΠ½Π΅Ρ€ Ρ– Π΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ постояти ΠΏΡ€ΠΈ ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Ρ– протягом 30 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Π’ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π²Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Скстракт.
  5. ΠŸΠΎΠΌΡ–ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Ρƒ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊ, Ρ– як Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ Π²ΠΎΠ½Π° ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½Π΅ Π΄ΠΎΡΡ‚Π°Ρ‚Π½ΡŒΠΎ, Ρ‰ΠΎΠ± Π½Π° ΠΊΡ€ΠΈΡˆΡ†Ρ– Π½Π΅ ΡƒΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΠ²Π°Π²ΡΡ кондСнсат, Π·Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΡƒ Ρ– Ρ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΠΎΠ½Ρ‚Π΅ΠΉΠ½Π΅Ρ€ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΡƒ 4-8 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ Π°Π±ΠΎ Π΄ΠΎ Ρ‚ΠΈΡ… ΠΏΡ–Ρ€, ΠΏΠΎΠΊΠΈ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π° Π½Π΅ досягнС +4 Β° Π‘ Π°Π±ΠΎ Π½ΠΈΠΆΡ‡Π΅.
  6. НалийтС Π² ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ΅Π½ΠΈΡ†ΡŽ ΠΉ ΠΎΠ±Ρ€ΠΎΠ±Ρ–Ρ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄Π½ΠΎ Π΄ΠΎ інструкції Π²Ρ–Π΄ Π²ΠΈΡ€ΠΎΠ±Π½ΠΈΠΊΠ°. Π¦Π΅ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½ΠΎ зайняти ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 25-35 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  7. ΠŸΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ Ρƒ вигляді ΠΌ’якого ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ²Π° Π°Π±ΠΎ Π·Π°ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΡŒΡ‚Π΅ протягом Ρ‰Π΅ 3-4 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ²ΠΎ Π·Π°Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄Ρ–Π»ΠΎ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close