Інші солодощіВипічка і Десерти

Шоколадна глазур на воді з какао

Глазур виходить гладенькою. Її сміливо можна використовувати для покриття тортів і десертів. Оскільки скоро Великдень, я пропоную покривати готові паски саме цієї глазур’ю. Приготувати її можна за лічені хвилини, а виглядає вона дуже ефектно. Якщо поруч стоять дві паски, одна з білковою глазур’ю, а друга — з шоколадною, то в першу чергу з’їдається та, що в шоколаді.

Важливо! Для приготування глазурі слід використовувати якісне какао, тому, що саме від нього залежить яка глазур вийде на смак.

Інгредієнти:

  • Какао 2 столові ложки
  • Масло вершкове 30 грамів
  • Цукор 50 грамів
  • Вода 50 мілілітрів

Приготування:

  1. У каструлі нагрійте цукор з водою.
  2. Додайте вершкове масло і перемішайте.
  3. Додайте какао і відправте каструлю на вогонь, постійно помішувати.
  4. Коли глазур стане однорідною, вимкніть вогонь.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Солона карамель на кокосовому молоці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close