Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Рибний пиріг в мультиварці

Нескладне в приготуванні блюдо, приготоване в мультиварці. Пиріг виходить легким, але одночасно ситним. Сардини можна замінити будь-якою іншою консервованою рибою або відварити рибу для начинки самостійно.

Інгредієнти:

  • Консервовані сардини 240 грамів
  • Тісто бездріжджове листкове 500 грамів
  • Картопля 150 грамів
  • Яйце (відварне) 1 штука
  • Цибуля зелена 50 грамів
  • Вершкове масло 10 грамів
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Підготувати продукти.
  2. Розім’яти виделкою консервовану рибу.
  3. Нарізати кружечками 0,5 см очищену картоплю.
  4. Натерти на крупній тертці яйце.
  5. Дрібно нарізати зелену цибулю.
  6. Змішати рибу, зелену цибулю і яйце.
  7. Розморозити тісто, розділити на 2 частини й розкачати з кожної частини коло. Змастити вершковим маслом чашу мультиварки й викласти в неї одну частину тіста, зробивши бортики.
  8. Рівномірно розподілити зверху рибну суміш.
  9. Викласти кружечки картоплі, посипати сіллю і спеціями.
  10. Накрити другою частиною тіста, защепити краї й зробити кілька проколів виделкою. Вставити чашу і закрити кришку, не закриваючи клапан випускання пари. Натиснути кнопку “Випічка”. Час приготування встановити більше значення (35 хвилин). Готувати до закінчення режиму.
  11. Готовий пиріг посипати зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Кіш з сьомгою і броколі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close