Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ДСсСртиГарячі закускиЗакускиЗакуски Π· овочівНСсолодка Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ°

Π ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈ Π· листкового тіста Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ, ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ– ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Π°ΠΌΠΈ

ΠŸΡ€ΠΎΡΡ‚Π° закуска Π· листкового тіста β€” Π°ΠΏΠ΅Ρ‚ΠΈΡ‚Π½Ρ– Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈΠΊΠΈ Π· Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π², ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Ρ–Π², ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΎΠΊ Ρ– сиру. НСскладний Ρ– ΠΎΡ€ΠΈΠ³Ρ–Π½Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ “сніданок Π²ΠΈΡ…Ρ–Π΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ дня” Π°Π±ΠΎ блюдо для ΠΏΡ–ΠΊΠ½Ρ–ΠΊΠ°, Π°Π΄ΠΆΠ΅ Ρ‚Π°ΠΊΡ– Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈΠΊΠΈ ΠΎΠ΄Π½Π°ΠΊΠΎΠ²ΠΎ Ρ…ΠΎΡ€ΠΎΡˆΡ– як Π² Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΎΠΌΡƒ, Ρ‚Π°ΠΊ Ρ– Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠΌΡƒ вигляді.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Вісто листковС 500 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†Ρ– 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Оливки Π±Π΅Π· кісточок 50 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘ΠΈΡ€ Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ 30 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Часник 1 Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊ
  • Π‘Π°Π·ΠΈΠ»Ρ–ΠΊ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈΠΉ 1/2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • ΠžΡ€Π΅Π³Π°Π½ΠΎ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈΠΉ 1/2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π―ΠΉΡ†Π΅ (для змащування) 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • ΠšΡƒΠ½ΠΆΡƒΡ‚ (для прикраси) 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна (для смаТСння) 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Вісто Π·Π°Π·Π΄Π°Π»Π΅Π³Ρ–Π΄ΡŒ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ дістати ΠΉ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΡ€ΠΈ ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Ρ–.
  2. Π ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΈ сковороду Π· нСвСликою ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ рослинної ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–.
  3. Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΏΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ, Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ пластинами.
  4. Часник очистити ΠΉ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ ΠΏΠΎΡ€ΡƒΠ±Π°Ρ‚ΠΈ Π½ΠΎΠΆΠ΅ΠΌ.
  5. Надіслати Π² сковороду Π· Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΎΡŽ ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΉ часник. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–, ΠΏΠ΅Ρ€Ρ–ΠΎΠ΄ΠΈΡ‡Π½ΠΎ ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ, Π΄ΠΎ випаровування Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½ΠΈ, близько 5-7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  6. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ зняти Π· нагрівання Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ ΠΎΡΡ‚ΡƒΠ΄ΠΆΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈΡΡŒ.
  7. ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  8. Π£ мисці Π·’Ρ”Π΄Π½Π°Ρ‚ΠΈ остиглі Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΉ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ.
  9. Оливки Π±Π΅Π· кісточок Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡ€ΡƒΠΆΠ΅Ρ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  10. Надіслати Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½Ρ– ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠΈ Π² миску Π΄ΠΎ Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π² Ρ– ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Ρ–Π².
  11. ΠŸΠΎΡΠΎΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ спСції ΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ.
  12. Π’ΠΊΠ»ΡŽΡ‡ΠΈΡ‚ΠΈ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ розігріватися Π΄ΠΎ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΈ 200 градусів.
  13. Π‘ΠΈΡ€ Π½Π°Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈ Π½Π° ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  14. ЛистковС тісто Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΠ°Ρ‡Π°Ρ‚ΠΈ Π² пласт Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€ΠΎΠΌ 20 Π½Π° 30 см.
  15. Π Ρ–Π²Π½ΠΎΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΠΎΠ΄Ρ–Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΡƒ ΠΏΠΎ тісту, Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΡΡ‚ΡƒΠΏΠΈΠ²ΡˆΠΈ Π²Ρ–Π΄ ΠΊΡ€Π°Ρ—Π².
  16. ΠŸΠΎΡΠΈΠΏΠ°Ρ‚ΠΈ Π½Π°Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈΠΌ сиром.
  17. Акуратно Π·Π³ΠΎΡ€Π½ΡƒΡ‚ΠΈ тісто Π² Π½Π΅Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚.
  18. Π ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ Π½Π° 6 частин.
  19. Викласти Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈΠΊΠΈ Π½Π° Π΄Π΅ΠΊΠΎ, застСлСнС ΠΏΠ΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠ΅Π½Ρ‚ΠΎΠΌ.
  20. Змастити Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈΠΊΠΈ яйцСм Ρ– посипати ΠΊΡƒΠ½ΠΆΡƒΡ‚ΠΎΠΌ. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°Ρ‚ΠΈ Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈ ΠΏΡ€ΠΈ 200 градусах близько 30 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ Ρ€ΡƒΠΌ’яності.
  21. ΠŸΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ– Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈ Π· листкового тіста Π· Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° як Π² Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΎΠΌΡƒ, Ρ‚Π°ΠΊ Ρ– Π² ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΆΠ΅Π½ΠΎΠΌΡƒ вигляді. Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎ Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π² Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-якому Π²ΠΈΠΏΠ°Π΄ΠΊΡƒ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠšΠ°ΠΏΡƒΡΡ‚Π° Ρ†Π²Ρ–Ρ‚Π½Π° Π² тісті

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close