Рулет баунті

Легкий і швидкий в приготуванні десерт.
Рулет готується без випікання на основі печива і масляного крему з кокосовою стружкою.
Інгредієнти:
- Цукрове печиво 200 грамів
- Цукрова пудра 60 грамів
- Масло вершкове 80 грамів
- Цукор 60 грамів
- Вода 100 мілілітрів
- Кокосова стружка 80 грамів
- Какао-порошок 2 столові ложки
Приготування:
- Печиво розтовкти в крихту за допомогою погружного блендера. Цукор розчинити в гарячій воді. До печива додати какао і ретельно перемішати.
- Приступаємо до приготування крему. Вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою і перемішуємо з кокосовою стружкою. Формуємо тісто з води, цукру, печива і какао. Тісто має вийти густої однорідної консистенції.
- На харчову плівку або фольгу викласти суміш з печива, сформувати рівномірний шар товщиною близько 0,5 см. Накриваємо фольгою або плівкою, і за допомогою качалки розрівнюємо тісто. Зверху рівномірно розподіляємо кокосовий крем. Згорнути рулет і прибрати в морозилку мінімум на 1 годину.
- Рулет Баунті готовий! Подавати порційними шматочками, розрізаними гострим ножем!
Смачного!