Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– Π”Π΅ΡΠ΅Ρ€Ρ‚ΠΈΠšΠ΅ΠΊΡΠΈ Ρ‚Π° ΠœΠ°Ρ„Ρ–Π½ΠΈ

Різдвяний ΡˆΡ‚ΠΎΠ»Π»Π΅Π½ Π±Π΅Π· Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΡ–Π²

Π¨Ρ‚ΠΎΠ»Π»Π΅Π½ – Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉΠ½Π° Π½Ρ–ΠΌΠ΅Ρ†ΡŒΠΊΠ° Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Π½Π° Π Ρ–Π·Π΄Π²ΠΎ. ΠŸΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ різдвяний кСкс Π±Π΅Π· Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΡ–Π², Π· сиром Ρ– додаванням сухофруктів Ρ– Π²ΠΎΠ»ΠΎΡΡŒΠΊΠΈΡ… Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…Ρ–Π². Π©Π΅ ΠΎΠ΄Π½Π° Π΄Π΅Ρ‚Π°Π»ΡŒ: ΡˆΡ‚ΠΎΠ»Π»Π΅Π½ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ збСрігатися Π΄ΠΎ Π΄Π΅ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΎΡ… місяців!

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Масло Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ 250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Яйця 2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • Π‘ΠΈΡ€ 9-18% 250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (Π°Π±ΠΎ 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² + 50 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² смСтани)
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ 550-600 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡ 20 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²

Π‘ΠΏΠ΅Ρ†Ρ–Ρ— (Π·Π° баТанням):

  • ΠšΠΎΡ€ΠΈΡ†Ρ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½Π° 2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • ΠœΡƒΡΠΊΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ… ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π†ΠΌΠ±ΠΈΡ€ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π“Π²ΠΎΠ·Π΄ΠΈΠΊΠ° ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½Π° 1/4 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ

Π”ΠΎΠ±Π°Π²ΠΊΠΈ:

  • Π†Π·ΡŽΠΌ 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π¦ΡƒΠΊΠ°Ρ‚ΠΈ 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π’ΠΈΡˆΠ½Ρ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½Π° 80 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π“ΠΎΡ€Ρ–Ρ…ΠΈ Π²ΠΎΠ»ΠΎΡΡŒΠΊΡ– 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • АпСльсини (Ρ†Π΅Π΄Ρ€Π°) 2-3 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ

Для поливання:

  • Масло Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π¦ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²Π° ΠΏΡƒΠ΄Ρ€Π° 70 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Коньяк (Ρ€ΠΎΠΌ Π°Π±ΠΎ віскі) для замочування Ρ†ΡƒΠΊΠ°Ρ‚Ρ–Π² Ρ– просочСння кСксу

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло Ρ– Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ Π·Π±ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ ΠΏΠΈΡˆΠ½ΠΎΡΡ‚Ρ–, ΠΏΠΎ Ρ‡Π΅Ρ€Π·Ρ– Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ 2 яйця, після ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π²ΠΈΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ.
  2. Π‘ΠΈΡ€ ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ, Π°Π±ΠΎ Π±Π΅Ρ€Π΅ΠΌΠΎ Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ пастоподібний, Π±Π΅Π· Π³Ρ€ΡƒΠ΄ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ. ΠšΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ сир ΠΆΠΈΡ€Π½Ρ–ΡˆΠ΅. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ сир сухий, Ρ‚ΠΎ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ 50 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π°ΠΌΡ–Π½ΠΈΡ‚ΠΈ ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ.
  3. ΠŸΠΎΡΡ‚ΡƒΠΏΠΎΠ²ΠΎ (ΠΏΠΎ ΠΎΠ΄Π½Ρ–ΠΉ Π»ΠΎΠΆΡ†Ρ–) Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ сир Π² масу Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π·Π±ΠΈΠ²Π°Ρ‚ΠΈ.
  4. ΠžΠΊΡ€Π΅ΠΌΠΎ Π·’Ρ”Π΄Π½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ, спСції ΠΉ Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡.
  5. Π—’Ρ”Π΄Π½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρ€Ρ–Π΄ΠΊΡ– ΠΉ сухі Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ ΠΉ Π·Π°ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ тісто. Вісто ΠΌΠ°Ρ” Π±ΡƒΡ‚ΠΈ ΠΌ’якС, Π°Π»Π΅ ΠΏΡ€ΠΈ Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ ΠΏΡ€Π°ΠΊΡ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΎ Π½Π΅ Π»ΠΈΠΏΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ Π΄ΠΎ Ρ€ΡƒΠΊ. МоТС ΠΏΡ–Ρ‚ΠΈ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ мСншС Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π°, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π΄ΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π² Π΄Π΅ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° Π·Π°Ρ…ΠΎΠ΄Ρ–Π², частинами.
  6. Π’ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π² тісто Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΊΠΈ. Π‘ΡƒΡ…ΠΎΡ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ ΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠ°Ρ‚ΠΈ я ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ Π·Π°ΠΌΠΎΡ‡ΠΈΠ»Π° Π² ΠΊΠΎΠ½ΡŒΡΠΊΡƒ, Π½Π° Π½Ρ–Ρ‡. Π¦Π΅ Π½Π΅ ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково. Π’Π°ΠΊΠΎΠΆ коньяк ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π°ΠΌΡ–Π½ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° апСльсиновий сік. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π΄ Π²ΠΌΡ–ΡˆΡƒΠ²Π°Π½Π½ΡΠΌ Π·Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Ρƒ Ρ– Π·ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ сухофрукти Π· нСвСликою ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π°.
  7. Π ΠΎΠ·ΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ тісто Π² Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠΈ для Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ. Π― Ρ€ΠΎΠ·Π΄Ρ–Π»ΠΈΠ»Π° Π½Π° Ρ‚Ρ€ΠΈ кСкси. Π£ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ°Ρ… Π²ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°Π»Π° ΠΏΡ€ΠΈ 180 градусах близько 50 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Час Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ Π·Π°Π»Π΅ΠΆΠΈΡ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠΈ ΠΉ особливостСй Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΠΈ, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ пСрСвіряйтС ΠΏΠΎ сухій ΡˆΠΏΠ°ΠΆΡ†Ρ–.
  8. Π’Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ після Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ Π·ΠΌΠ°Ρ‰ΡƒΡ”ΠΌΠΎ кСкси Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅Π½ΠΈΠΌ маслом Ρ– посипаємо Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΡƒΠ΄Ρ€ΠΎΡŽ. Π§Π΅Ρ€Π΅Π· 15-20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ ΠΏΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€ΡŽΡ”ΠΌΠΎ.
  9. Різдвяний ΡˆΡ‚ΠΎΠ»Π»Π΅Π½ Π· Ρ†ΡƒΠΊΠ°Ρ‚Π°ΠΌΠΈ ΠΉ Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…Π°ΠΌΠΈ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ!
  10. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ Π½Π΅ Π·’їстС, ΠΎΠ±Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ кСкси Π² ΠΌΠ°Ρ€Π»ΡŽ, Π·ΠΌΠΎΡ‡Π΅Π½Ρƒ Π² Π°Π»ΠΊΠΎΠ³ΠΎΠ»Ρ–, Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ°ΠΏΡ–Ρ€. Π—Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π² ΠΏΡ€ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠΌΡƒ місці. Π§ΠΈΠΌ довшС Π»Π΅ΠΆΠΈΡ‚ΡŒ ΡˆΡ‚ΠΎΠ»Π»Π΅Π½, Ρ‚ΠΈΠΌ ΡΠΌΠ°Ρ‡Π½Ρ–ΡˆΠ΅ стає.
    Обов’язково Π·Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³Π°Ρ‚ΠΈ Π² ΠΏΠ°ΠΏΠ΅Ρ€Ρ–, Π² ΠΏΠ°ΠΊΠ΅Ρ‚Ρ– Π°Π±ΠΎ ΠΊΠΎΠ½Ρ‚Π΅ΠΉΠ½Π΅Ρ€Ρ– кСкс Π·Ρ–ΠΏΡΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΉ кСкс Π· маскарпонС

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close