Пиріжки з начинкою з курки

Дуже ситні пиріжки. Начинку в принципі можна зробити будь-яку. Такі пиріжки зручно брати з собою на навчання, роботу або на природу. Тісто зручне в роботі й формування у пиріжків цікаве. Заходьте на пиріжки, пригощаю!
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно пшеничне 3 склянки
- Дріжджі 10 грамів
- Молоко 1 склянка
- Маргарин (Можна замінити на масло) 200 грамів
- Цукор 1 столова ложка
- Сіль 1 чайна ложка
Начинка:
- Курка (У мене відварне філе 1 штука) 300 грамів
- Сир твердий 100 грамів
- Кріп пів пучка
- Цибуля зелена пів пучка
- Помідор 1 штука
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
Приготування:
- Молоко підігріти з м’яким маргарином, до теплого стану. Перемішати. Додати сіль, цукор і дріжджі. Перемішати. Частинами додати борошно. Замісити м’яке, тісто, що не липне. Покласти в миску, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 1 годину.
- Приготуємо начинку. Нарізаємо відварну курку, помідор, зелень. Сир натерти на великій тертці. Солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо.
- Тісто розділити на 10 шматочків. Скачати в кульки. Розкачати кожну кульку в дуже тонкий прямокутний пласт. На край тіста щедро покласти начинку, накрити начинку тістом, защипнути добре краї з боків, щоб начинка не випала.
- Згорнути тісто з начинкою ще раз. Вільний край тісту, Що залишився нарізати на багато смужок. Згорнути в рулет.
- Викласти всі пиріжки на застелений пергаментом деко. Змастити яйцем. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
Наші апетитні ситні пиріжки готові. Пригощайтеся!
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Слойка зі шпинатом і сиром