Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Пиріжки з начинкою з курки

Дуже ситні пиріжки. Начинку в принципі можна зробити будь-яку. Такі пиріжки зручно брати з собою на навчання, роботу або на природу. Тісто зручне в роботі й формування у пиріжків цікаве. Заходьте на пиріжки, пригощаю!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно пшеничне 3 склянки
  • Дріжджі 10 грамів
  • Молоко 1 склянка
  • Маргарин (Можна замінити на масло) 200 грамів
  • Цукор 1 столова ложка
  • Сіль 1 чайна ложка

Начинка:

  • Курка (У мене відварне філе 1 штука) 300 грамів
  • Сир твердий 100 грамів
  • Кріп пів пучка
  • Цибуля зелена пів пучка
  • Помідор 1 штука
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком

Приготування:

  1. Молоко підігріти з м’яким маргарином, до теплого стану. Перемішати. Додати сіль, цукор і дріжджі. Перемішати. Частинами додати борошно. Замісити м’яке, тісто, що не липне. Покласти в миску, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 1 годину.
  2. Приготуємо начинку. Нарізаємо відварну курку, помідор, зелень. Сир натерти на великій тертці. Солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо.
  3. Тісто розділити на 10 шматочків. Скачати в кульки. Розкачати кожну кульку в дуже тонкий прямокутний пласт. На край тіста щедро покласти начинку, накрити начинку тістом, защипнути добре краї з боків, щоб начинка не випала.
  4. Згорнути тісто з начинкою ще раз. Вільний край тісту, Що залишився нарізати на багато смужок. Згорнути в рулет.
  5. Викласти всі пиріжки на застелений пергаментом деко. Змастити яйцем. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.

Наші апетитні ситні пиріжки готові. Пригощайтеся!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Слойка зі шпинатом і сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close