Випічка і ДесертиПечиво

Просте печиво на кефірі

Приготувати печиво на кефірі дуже просто! Головна умова – вибрати якісний кефір. Приготуйте смачне і ніжне печиво разом зі мною! Сподобається і діткам, і дорослим!

Я завжди за натуральні інгредієнти для всіх страв. Домашня випічка – не виняток. Особливо важливо, якщо у вас в будинку маленька дитина і ви хочете побалувати його смачною солодкою випічкою. Таке просте печиво на кефірі готується за одну годину, але головна умова – якісний кефір. Якщо у вас є домашнє молоко – поставте його скиснути й тоді з нього вийде дуже смачне пишне печиво.

Інгредієнти:

  • Кефір 350 мілілітрів
  • Яйця 3 штуки
  • Цукор 150 грамів
  • Мед 1 столова ложка
  • Сода 1 чайна ложка
  • Борошно 2,5 – 3 склянки (скільки візьме)
  • Рослинна олія ​​3 столові ложки
  • Ванілін за смаком

Приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром, ваніліном і медом (мед потрібно розтопити).
  2. Окремо збиваємо кефір з олією і содою. Відразу погасіть в кефірі соду і лише потім додавайте олію.
  3. З’єднайте кефірну і яєчну маси, всипте борошно і замісіть тісто.
  4. Викладіть тісто на стіл, коли воно стане потрібної консистенції й замішуйте руками. Тісто має бути м’яким, але не липнути до рук. Залиште його на 20 хвилин в теплому місці.
  5. Потім розділіть на частини, розкачати кожну товщиною не більше сантиметра, виріжте печиво, викладіть на підготовлений лист і відправте запікатися. Температура духовки повинна бути 190 градусів. Випікається печиво близько 25 хвилин.
  6. Дайте печиву охолонути, посипте цукровою пудрою і подавайте до столу!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Лінцське мигдальне печиво

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close